1. HABERLER

  2. Bir Zamanlar Çukurova'da ciğerleri dağlayacak ayrılık! Dizide bir üzen bir de sevindiren gelişme yaşanacak!
Bir Zamanlar Çukurova'da ciğerleri dağlayacak ayrılık! Dizide bir üzen bir de sevindiren gelişme yaşanacak!

Bir Zamanlar Çukurova'da ciğerleri dağlayacak ayrılık! Dizide bir üzen bir de sevindiren gelişme yaşanacak!

4. Sezonunda büyük şokların peş peşe yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi umutlandıran bir gelişme yaşandı. Yeni bölüm fragmanında Demir'in yüzüğünün bulunması ve Züleyha'nın "Ölmemiş yaşıyor" sözleri dikkat çekti. Bu olay Murat Ünalmış diziye geri

A+A-

4. sezonunda büyük şokların peş peşe yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi umutlandıran bir gelişme yaşandı. Yeni bölüm fragmanında Demir'in yüzüğünün bulunması ve Züleyha'nın "Ölmemiş yaşıyor" sözleri dikkat çekti.

Bu olay Murat Ünalmış diziye geri mi dönüyor ihtimalini düşündürdü. Yeni sezonun ilk bölümünde doktor Ümit'i canlandıran Hande Soral veda etti ve İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş gibi ünlü isimler dahil olmuştu. Son olarak kulislerde sık sık gündeme getirilen bir iddia şok etkisi yaratacak. Bir Zamanlar Çukurova'nın ilk bölümünden bu yana kadroda yer alan Kerem Alışık'ın diziye veda edeceği iddiası izleyicileri üzdü.

Viran eden sonla ciğerleri dağlayacak! Bir Zamanlar Çukurova'da bir üzen bir de sevindiren gelişme yaşanacak. Bu hafta 106. bölümüyle ekranlarda olan Bir Zamanlar Çukurova'dan bir ismin daha ayrılacağı iddiası izleyici şaşırtacak. Yeni sezonun ilk bölümünde Hande Soral'ın veda haberi izleyicileri üzmüştü.

Çukurova'da doktor Ümit karakterine hayat veren Hande Soral'ın yeni sezonun ilk bölümlerinde diziye veda eden isimler arasında yer aldı. Hakan Gümüşoğlu karakteriyle dizide boy gösteren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol projede Hakan Gümüşoğlu karakteriyle fırtınalar estirmeye başladı. Yeni sezon ilk bölümün ardından Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna katılan isimler dikkat çekerken bir veda yaşanacağı iddiası moralleri bozacak.

MURAT ÜNALMIŞ GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Yeni bölüm fragmanında Demir'in yüzüğünün bulunması ve Züleyha'nın "Ölmemiş yaşıyor" sözleri dikkat çekti. Bu olay Murat Ünalmış diziye geri mi dönüyor ihtimalini düşündürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.