1. HABERLER

  2. Aydilge Yıllar Sonra Korkunç Olayın İtiraf Etti! 16 yaşındayken Bıçakla Taciz Olayını ilk Defa Anlattı…
Aydilge Yıllar Sonra Korkunç Olayın İtiraf Etti! 16 yaşındayken Bıçakla Taciz Olayını ilk Defa Anlattı…

Aydilge Yıllar Sonra Korkunç Olayın İtiraf Etti! 16 yaşındayken Bıçakla Taciz Olayını ilk Defa Anlattı…

Aydilge ekranlarda ilk yer almaya başladığı andan beri kendine has olan şarkıları ve tavrı ile söz ettirmeye devam ediyor. 41 yaşına giren ünlü şarkıcı verdiği bir röportaj sırasında 16 yaşlarında başına gelen olayı anlattı.

A+A-

Erkek arkadaşı tarafından bıçak ile tehdit edilerek tacize uğradığını anlatan ünü şarkıcı an be an yaşadığı olayları dile getirdi. Sana kelebek göstermek istiyorum diyerek kandırıp cebinden kelebek bıçağını çıkaran sevgilisi bak bu benim kelebeğim sözleri ile genç kadını çok korkutmuştu.

Beni öpmek istedi…

Aydilge yaşadığı korku dolu anlarda kendisinin ailesi ile 16 yaşlarında yazlığa gittiği sırada bir sevgilisi olduğunu ve 18 yaşlarında olan çocuğun gerçekten de aklı başında durduğunu anlatsa bile etrafta kimsenin olmadığı bir an zorla kendisini öpmek istediğini anlattı. İlk defa flört ettiği sıralarda genç kadının hayatının şoku meydana geldi. Erkek arkadaşı tarafından bıçak ile tehdit edilerek tacize uğradığını anlatan ünü şarkıcı an be an yaşadığı olayları dile getirdi. Sana kelebek göstermek istiyorum diyerek kandırıp cebinden kelebek bıçağını çıkaran sevgilisi bak bu benim kelebeğim sözleri ile genç kadını çok korkutmuştu. Olay yerinden koşarak kaçtığını ifade eden Aydilge korku dolu anlarını kimseye anlatamamıştı.

Annesi ve babası her ne kadar açık görüşlü birer ebeveyn olsa bile ünlü şarkıcı taciz olaylarından çok korksa bile bu durumu kimseye anlatamamıştı. Her ne kadar kendinin çok şanslı olduğunu ve elinden kurtulmuş olduğunu düşünse bile kurtulamama ihtimalleri de vardı. Yaşadığı olaylardan gerçekten de travmatik bir hale gelmesi genç şarkıcının her hayatında çok etkili olmuştu. Erkek arkadaşı ile hayatından ilk defa öpüşecek olan genç kadın gerçekten de bu durumdan oldukça etkilenmiş olmasından dolayı midesi bulanmış ve bir süre bunun etkisinden çıkamamıştı. Bunun etkisinden kurtulmasının bir süre almasının ardından gerçekten de şu an ülkemizde sürekli erkekler tarafından şiddet gören kadınların olması hayatın ne kadar acımasız bir halde olduğunu göstermeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.