1. HABERLER

  2. ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim de arka arkaya transfer hamlesi! Rekortmen diziye öyle biri geliyor ki...
ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim de arka arkaya transfer hamlesi! Rekortmen diziye öyle biri geliyor ki...

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim de arka arkaya transfer hamlesi! Rekortmen diziye öyle biri geliyor ki...

İlk sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da sürpriz gelişmeleriyle izleyenleri şaşırtmaya devam edecek olan Kardeşlerim dizisinde transfer alarmı verildi. Kırmızı Oda'daki oyunculuk kabiliyetiyle izleyenlerde hayranlık duygusu uyandıran Nilsu Yılmaz, Kardeş

A+A-

Yaz dönemi süresince ekranlardan ayrı kalan ve 2.sezon yayın tarihi gittikçe yaklaşan Kardeşlerim’de transfer zilleri bir kez daha çalmaya başladı. Yakın bir zaman önce Çağla Şimşek’in Kardeşlerim’den gideceği bilgisi medya gündemine bomba gibi düşmüş ve sıkı takipçileri öğrendikleri bu ayrılık haberi karşısında neye uğradığını şaşırmıştı.

İzleyenler Çağla Şimşek’in ayrılığının şokunu üstünden atlamamışken sürpriz transfer gelişmesiyle ortalık yeniden çalkalanmaya başladı. Sayılı günler sonra yeni sezon çekimlerini gerçekleştirmek üzere start vermeye hazırlanan 2. Kardeşlerim dizisine Kırmızı Oda’dan yapılan transfer atağı göze çarptı.

Kırmızı Oda’da üstlendiği Melek karakteriyle oyunculuk kariyerindeki başarı basamaklarını hızla tırmanan ve rol yeteneğiyle dillerden düşmeyen Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisiyle izleyenleri etkisi altına almaya devam edecek.

tv100’den Birsen Altuntaş, Kırmızı Oda’nın Melek’i Nilsu Yılmaz’ın Kardeşlerim’de Cemile karakterini oynayacağı bilgisini verdi. Senaryoya göre Cemile yetimhanede büyüyen bir genç kız ve izleyenlerin tüm dikkatini üzerine çekecek öyküsüyle Kardeşlerim’de olacak.

5.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.