1. HABERLER

  2. ATV bombayı patlattı Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi! Osman Sınav… Türkiye’nin son dönemine damga vurmaya geliyor
ATV bombayı patlattı Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi! Osman Sınav… Türkiye’nin son dönemine damga vurmaya geliyor

ATV bombayı patlattı Yalnız Kurt dizisi yayın tarihi! Osman Sınav… Türkiye’nin son dönemine damga vurmaya geliyor

Atv ekranında izleyicilerle yakında buluşacak olan Yalnız Kurt isimli yeni dizinin yapımcısı Osman Sınav… Türkiye’nin son dönemine damga vuran olayların perde arkasında yaşananlarla ilgili bir hikayeyi izleyicilerle buluşturacak olan dizi, bir istihbarat kaynaklı aksiyon yapımı…

A+A-

Cihan Ünal ile Hasan Denizyaran’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bir fragmanı yayınlandı. Dizi hayranları fragmanları çok beğenirken, atv’nin diziyi ne zaman başlatacağı henüz belli olmadı. Diziyi sabırsızlıkla bekleyenler yayın tarihini merakla bekliyor.

Dizinin tutacağından emin olduklarını belirten izleyiciler, efsane bir yapımın daha geldiği fikrine sahip. Sosyal medyada Yalnız Kurt isimli diziye gösterilen ilginin yüksek olmasının altında Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi fenomen diziler gibi gizemli bir hikayeye sahip olması gösteriliyor.

Özellikle Osman Sınav’ın imzasının olduğu projeleri yakında takip eden bir izleyici grubu var. Yalnız Kurt, bu grubun dikkatini fazlasıyla çekti. Deli Yürek ile ismini geniş kitlelere duyuran yönetmen Osman Sınav, Kurtlar Vadisi ile de geniş bir izleyici kitlesinin takdirini kazandı.

Şimdi yapımcı olarak projelerin başında yer alan Osman Sınav’ın Yalnız Kurt isimli dizisinin yayın tarihi ise henüz belli olmadı. Dizi hayranları en çok da atv’nin sürekli fragman yayınlayıp da yayın tarihini duyurmamasını eleştiriyor.

Osman Sınav imzalı atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt dizisinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu dizinin senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze yazıyor.

yalniz-kurt-dizi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.