1. HABERLER

  2. Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra’dan izleyiciyi çıldırtan ayrılık!
Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra’dan izleyiciyi çıldırtan ayrılık!

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra’dan izleyiciyi çıldırtan ayrılık!

FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde yaşanan ayrılık izleyiciyi bir hayli şaşırtacak.

A+A-

Yaz dönemine hızlı bir giriş yaparak kısa sürede seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Aşk Mantık İntikam dizisinde yeni bölüm öncesinde beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor.

Sezonun en dikkat çeken ve oyuncu kadrosu zengin olan Aşk Mantık İntikam dizisinde ayrılık haberine seyirci bile şaşırdı. Aşk Mantık İntikam dizisi sadece 8 bölüm yayınlanmasına rağmen izleyicinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmış durumda.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel, ve Burak Yörük gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinde seyirciyi yeni bölümde büyük sürprizler bekliyor.

Romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam hayranları yeni bölümü iple çekerken bazı detaylar ise net bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan ve Esra arasında yaşanan kıskançlıklar dizide hikayenin gidişine yön veriyor. Ozan ve Esra arasında yaşanan romantik sahneler izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Yalnız hikayenin tüm büyüsü adeta bozuluyor. Dizide Esra’nın işte ayrılma kararı vermesi olayları peş peşe sürükleyecek gibi duruyor. Ozan’dan uzaklaşma hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Esra’nın bunu ne kadar sürdüreceği ise merak konusu oldu.

Ozan’dan uzaklaşma hamlesiyle dikkatleri üzerine çeken Esra’nın bunu ne kadar sürdüreceği ise merak konusu oldu. Aşk Mantık İntikam dizisinde öğrendikleri, Çınar ve Ozan’ı karşı karşıya getirir çünkü Çınar, Esra’dan vazgeçmemeye kararlıdır.

Çınar’ın şirketteki yeni pozisyonu, Esra ve Ozan’ın ilişkisinin farklı bir boyuta geçmesine neden olacaktır.

Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünde seyirciyi şaşırtacak gelişmeler yaşanacak.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler