1. HABERLER

  2. Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu ne zaman yayınlanıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ne zaman başlıyor?
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu ne zaman yayınlanıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezonu ne zaman yayınlanıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ne zaman başlıyor?

Temmuz ayında sezon finaline giren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

A+A-

Atv ekranlarında sır perdelerinin aralandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali yapmasıyla birlikte yapımın sıkı takipçileri gözünü yeni sezonun başlayacağı o tarihe çevirmişti. Türkiye'nin gündemini belirleyen programla alakalı olarak "Müge Anlı yeni sezon ne zaman başlıyor?" soruları yanıt aramaya başladı. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte konuya dair tüm gelişmeler…

HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMA!

Geçtiğimiz ay sezon finali yapan programın yeni sezon tarihi merakla beklenirken, programın fotoğrafı hesabından "Kavuşmamıza çok az kaldı..." notuyla paylaşım yapıldı

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sezon finalinde ekibi ile beraber çok iyi sezon geçirdiklerinin önemini vurgulayan Müge Anlı, 2021 senesinin Eylül ayında izleyicisiyle bir kez daha buluşacağının müjdeledi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 14. Sezonu ile atv ekranlarında olacak.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına öncelikle magazin alanında başlayan Anlı, başka bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yapmış olduğu Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon beraber program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk tecrübesi ile magazinciliği bırakıp tam manası ile sunuculuğa geçti; atv'de yayımlanan kendisine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan ya da işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha öncesinden Sinan Çetin yaptığı Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.