1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ATV'nin Sevilen Disinde Şok Eden Ayrılık! Kızılcık Şerbeti Dizisinden O İsim Ayrılacak...
ATV'nin Sevilen Disinde Şok Eden Ayrılık! Kızılcık Şerbeti Dizisinden O İsim Ayrılacak...

ATV'nin Sevilen Disinde Şok Eden Ayrılık! Kızılcık Şerbeti Dizisinden O İsim Ayrılacak...

ATV izleyicileri tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Safir dizisi, son bölümleri ile gündemden düşmüyor. Safir dizisinde yaşanan gelişmeler, karakterlerin ilişkileri ve ayrılıkları büyük bir merakla bekleniyor.

A+A-

En son gelen haber ise Umut ve Nursema çiftinin ayrıldığı yönünde. İşte Safir dizisinin son bölümüne dair tüm detaylar…

Safir dizisi, ATV izleyicilerine duygu yüklü anlar yaşatmaya devam ediyor. Dizinin 4 bölümünde neler olduğuna dair bir özet sunacak olursak;

Feraye Yaman'dan kurtulmak için ateşle birlikte olduğunu Yaman'a söyler. Bu açıklama Cemile tarafından yamana iletildiğinde ise Yaman çok sinirlenir. Cemile, Feraye'nin onu abisi ile aldattığını iddia ederek, Yaman'ı kışkırtır. Yaşanan bu karmaşık ilişkilerin ortasında Okan, Melek'i kurtarmak ister ve Vural'ın şüphelerini üzerine çeker. Aleyna annesinin uyarısını dinler ve annesini küçümsemeye başlar. Yaşanan bu durum Aleyna ile Cemile arasında büyük bir gerilim olmasına sebep olur ve Cemile kızının bu davranışı karşısında büyük bir üzüntü yaşar. Gülfem, Ateş'in Feraye ile birlikte evleneceğini öğrenir ve bu haberi Feraye'nin annesi gibi gördüğü Cemile'ye ulaştırır. Gülfem büyük bir tepki verir fakat Ateş ve Feraye'nin evlenmek için verdiği kararlılığa karşı çok çaresizdir.

Ateş'in evlilik kararına Ömer de razı olur. İkilinin evliliği için harekete geçilir ve Feraye'nin istenmesi için müştemilata gidilir fakat tam yüzükler takılırken Yaman ortaya çıkar ve Feraye'nin elini tutar önemli bir şey söyleyeceğini açıklar.

Umut ve Nursema Diziden Ayrılıyor!

Kızılcık şerbetisi dizisine dair gelen son haber ise Umut ve Nursema çiftinin ilişkisinin sona erdiği yönünde. Yaşanan bu ayrılık izleyicileri büyük bir şoka soktu ve dizinin gelecek bölümlerinde neler olacağına dair merak konusu oldu. Umut ve nursema çiftinin yaşadığı bu ayrılığın dizinin akışını nasıl etkileyeceği ise ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak.

Safir dizisi duygu dolu sahneleri ve sürükleyici hikayesi ile birlikte ATV izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. ilerleyen bölümlerde, Safir dizisi karakterlerinin yaşayacağı olaylar ve ilişkilerin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor. Diziye dair yaşanan tüm gelişmeleri sizlere açıklamaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.