1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ziraat Bankası'ndan Acil İhtiyacı Olan Vatandaşa Müjde! 30.000 TL Para Ödemesi Hesaplara Yatacak...
Ziraat Bankası'ndan Acil İhtiyacı Olan Vatandaşa Müjde! 30.000 TL Para Ödemesi Hesaplara Yatacak...

Ziraat Bankası'ndan Acil İhtiyacı Olan Vatandaşa Müjde! 30.000 TL Para Ödemesi Hesaplara Yatacak...

Ziraat Bankası'ndan müşterilerinin yüzünü güldürecek haber geldi! Gelir belgesine gerek kalmadan masrafsız olarak 30.000 TL'lik ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı.

A+A-

Bu kredi fırsatından faydalanmak isteyen vatandaşlar, başvurularını yalnızca 9 gün içerisinde gerçekleştirebilir ve uygun faiz oranları ile bu avantajlı krediye sahip olabilirler.

Bu kampanya kamu personeli, uzun süredir aynı yerde çalışmış ve emekli olan bireysel müşteriler için geçerlidir ve diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranları ile birlikte sunulmaktadır. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen bireysel müşteriler için Ziraat Bankası büyük bir kolaylık sunuyor. Hızlı işlem politikaları sayesinde yapılan başvurular onaylandığında kredi ödemeleri de aynı gün içerisinde yapılacak. Ziraat Bankası hesabınız varsa başvurularınızı yalnızca 5 dakika içerisinde internet üzerinden hızlıca tamamlayabilir ve onaylanan krediyi anında hesabınıza alabilirsiniz.

Ziraat Bankası şubelerine gitmek isteyenler için ise ikametgah belgesi gelir belgesi ve kimlik gibi belgelerle en yakın şubeye giderek başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisinden faydalanacak vatandaşlara belirli şartlar dahilinde gelir belgesine gerek kalmadan aynı gün içerisinde kredi kullanma fırsatı sunuyor. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası üzerinden başvuruda bulunmak isteyen tüm vatandaşlar içinde belirli şartlar içerisinde ihtiyaç kredileri aynı gün içerisinde ödeniyor ve onaylandığı gibi hesaplara aktarılıyor. Bu fırsat ihtiyaç sahibi vatandaşların maddi sıkıntılarına çözüm oluyor ve Finansal anlamda rahatlamalarına sebep oluyor. Ziraat Bankası sunmuş olduğu bu kredi sayesinde hem müşterilerini mutlu ediyor hem de yeni müşteriler kazanıyor. Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından bir tanesi olan Ziraat Bankası, sunmuş olduğu bu kampanyalarla da adından oldukça söz ettiriyor. Çok geç olmadan sizlerde sunulan bu fırsatlardan faydalanın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.