1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Yapı Kredi Bankası'ndan Emekliye SON DAKİKA MÜJDELİ HABER Geldi: Bu Ay 19.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!
Yapı Kredi Bankası'ndan Emekliye SON DAKİKA MÜJDELİ HABER Geldi: Bu Ay 19.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Yapı Kredi Bankası'ndan Emekliye SON DAKİKA MÜJDELİ HABER Geldi: Bu Ay 19.000 TL Ek Ödeme Yapılacak!

Yapı Kredi Bankası'ndan EYT, memur, Bağ-Kur, SSK kapsamında emekli olan tüm vatandaşlara ek ödeme fırsatı hazırlanacak. Kimler bu fırsattan yararlanacak? İşte ödemeye ilişkin detaylar…

A+A-

Kasım ayı ortalarında bankadan emekliye ödenecek promosyon açıklaması geldi. Son açıklamaya göre banka emeklilere maaş taşıma işlemi karşılığında yüksek promosyon ödeyecek. İşte detayları…

Yapı Kredi Müşterisi Nasıl Olunur?

Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye 19.000 TL ödeme miktarı duyuruldu. Güncelleme yapan banka 3 yıl maaşını Yapı Kredi'ye taşıyanlara 3 gün içerisinde IBAN numarası üzerinden ödeme yapacak. 30 Kasım 2023 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya için banka şubesine gitmek gerekmiyor. Dijital bankacılık kanallarını kullanarak maaş taşıma başvurusu yapabilirsiniz şubeye gitmek isteyenlere t.c kimlik kartı ile başvuru yapmaları yeterli olacaktır üstelik bankadan 19 bin TL ödemeye ek olarak EFT ve havale işlemleri ücretsiz olarak sağlanırken düşük faize emekli kredisi de verilecek.

Yapı Kredi Promosyon Kampanyası Detayları Nedir?

Yapı Kredi emekli vatandaşlara çeşitli finansal fırsatlar sunmaya devam ediyor. Şu anda hazırlanan promosyon kampanyası ile emekleyerek gelir fırsatı sunuluyor. Bu promosyon kapsamında 9.000 TL'ye ödeme imkanı oluşturuluyor. Yapı Kredi Bankası'ndan emekliye özel olarak 3 ay ertelemeli 10.000 TL kredi ürünü sağlanıyor. Bu kredi ürünü emekliye %4.79 faiz oranıyla ve aylık 702,54 TL taksitle ödenmektedir. Toplam ödeme ise 25.348,94 TL olarak hesaplanmaktadır.

Emekli vatandaşlara finansal fırsatlar hazırlayan ve mali durumlarını rahatlatan Yapı Kredi Bankası şubeler üzerinden başvuranlara bu fırsatı sağlıyor. Emeklilerin planlarını daha düzgün yapabilmeleri ve ödeme planı oluşturabilmeleri için pek çok fırsat oluşturuluyor.

NOT: 10 bin TL Maaş alan emekliye Kasım ayında 9 bin TL'ye vara promosyon ödeyecek. Kasım ayında 10.000 TL maaş artı 9.000 TL promosyon ödenecek. Kasım ayında toplam 19.000 TL nakit para yatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.