1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. TRT1'den Kötü Haber! Milyonların Takip Ettiği Dizi Yayından Kalkacak...
TRT1'den Kötü Haber! Milyonların Takip Ettiği Dizi Yayından Kalkacak...

TRT1'den Kötü Haber! Milyonların Takip Ettiği Dizi Yayından Kalkacak...

TRT 1 ekranlarında severek izlenen o dizi final yapıyor! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu sezon final yapacak! Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezonda ekranlarda yerini almayacak! İşte dizi finali hakkında tüm detaylar…

A+A-

Herkes 2024'ün sonunda final yapmasını beklerken TRT 1 yönetimi beklenmeyen bir kararla Alparslan dizisini erken final yapmaya karar verdi. Final kararını duyan seyirciler çok üzüldü.

TRT 1'de yayınlanan Akli film imzalı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi hakkında yeni gelişmeler söz konusu. Büyük Selçuklu İmparatorluğunu, savaşlarını, siyasi olaylarını ve Sultan Alparslan'ın yaşamını konu alan bu dizi halk tarafından beğeni ile karşılanmıştı. Başrolünde Barış Arduç'un yer aldığı diziden seyircileri üzecek o haber geldi!

Geçen sezon 60. ve 61. bölüm yeni sezona ertelenmişti. İşte şimdi o bölümler yayınlanarak dizi final yapacak. Üstelik dizinin final tarihi de belirlendi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın yaptığı habere göre Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 60. bölümü 30 Ekim'de yayına girecek, 6 Kasım'da yayınlanacak olan 61. bölümde ise dizi ekranlara veda edecek.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin daha önceden yayınlanmış eski bölümleri TRT 1'in dijital platformlarında bulunmaya devam edecek. Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin eski bölümleri YouTube'da kalacak mı o henüz kesinleşmiş değil.

Türk tarihini ele alan Barış Arduç'un Alparslan'a hayat verdiği ve milyonlar tarafından severek izlenen, TRT 1 ekranlarını favori dizisi ne yazık ki artık ekranlarda olmayacak. Dizi 6 Kasım'da 61. bölümle ekranlara veda edecek. Bildiğiniz üzere tarihi konulu filmler ve diziler Türk toplumu tarafından genel olarak hoş bulunur. Bu da o dizilerden bir tanesiydi ama maalesef artık ekranlarda olmayacak yine de dilerseniz eski bölümleri TRT 1'in dijital platformları üzerinden rahatlıkla izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.