1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Telefondan Başvurana 15 Bin Lira Para! Bu Koşulu Karşılayan Herkes Alacak...
Telefondan Başvurana 15 Bin Lira Para! Bu Koşulu Karşılayan Herkes Alacak...

Telefondan Başvurana 15 Bin Lira Para! Bu Koşulu Karşılayan Herkes Alacak...

İş Bankası tarafından emekli vatandaşlara bu ay itibariyle 15.000 TL nakit ödeme verilecek. Peki, bankadan 15.000 TL ödemeyi almak için neler yapmanız gerekiyor? İşte ödemeye ilişkin tüm detaylar…

A+A-

İş Bankası geçiminize katkı sağlayacak özel bir kampanyayı duyurdu. 4A, 4B, 4C ve EYT emeklilerine Türkiye genelinde 16 milyon emekliye hitap eden çarpıcı bir promosyon teklifi geldi. Emekli vatandaşların geçim sıkıntısını hafifletmek amacıyla ve ek kazanç elde etmelerine olanak sağlamak gerekiyor. Bu kampanya kapsamında İş Bankası emekli problemden sonra için başvurular yapılmaya başlandı. Başvuruları daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız mobil uygulama olan İşCep’i kullanmanız gerekiyor. Tek yapmanız gereken uygulamayı indirip “müşteri olmak istiyorum” seçeneğini tıklamak olacaktır.

Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

Gerekli adımları tamamladıktan sonra dev promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz. Emekli vatandaşlara 15.000 TL'ye kadar promosyon veriliyor. Kampanya koşulları oldukça basit. 7500 TL ve üzeri emekli maaşı alan emekli vatandaşlara bu özel teklif oluşturuldu. Başvurular hızlı bir şekilde sonuçlanıyor. 3 gün içerisinde promosyon ödemeleri belirtilen IBAN numarasına yatıyor. Bu da emeklinin ekonomik manada rahatlamasını sağlıyor.

Kampanya için son gün 30 Eylül tarihi olarak açıklandı 30 Eylül'e kadar bankaya maaş taşıma işleminizi gerçekleştirdiğiniz takdirde bu fırsattan yararlanabilirsiniz. İş Bankası promosyon kampanyası ve emekli önemli bir destek oluştururken vatandaşlar da ekonomik sıkıntılarından bu kampanyalar ile kurtulabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.