1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Son Dakika! QNB Finansbank Duyurdu! Nakit Paraya Sıkışanlara 100 Bin Lira Ödeme Verilecek...
Son Dakika! QNB Finansbank Duyurdu! Nakit Paraya Sıkışanlara 100 Bin Lira Ödeme Verilecek...

Son Dakika! QNB Finansbank Duyurdu! Nakit Paraya Sıkışanlara 100 Bin Lira Ödeme Verilecek...

Acil nakit ihtiyacınız varsa bu akşam itibariyle internet üzerinden başvuruda bulunabilir ve 100.000 TL kredi onayı alabilirsiniz. İşte QNB Finansbank'ın kredi kampanyasının detayları...

A+A-

QNB Finansbank'ın sunmuş olduğu bu yeni bireysel tüketici kredisi kampanyasında 100.000 TL'ye kadar nakit kredi işlemlerinizi gerçekleştirerek, bireysel krediden faydalanacak olan tüm vatandaşlara aynı gün içerisinde ödemelerin verileceği ve ihtiyaç kredisi ödemelerinin hızlı bir şekilde yapılabileceği duyuruldu.

100.000 TL'ye kadar varan nakit ihtiyacınız var ise sunulan bu bireysel krediye başvurarak ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilir. Bu kampanya kredi puanınıza göre sunulmaktadır. QNB Finansbank, 18 yaş üzerinde olan tüm müşterilerine özellikle de kendi banka hesabı olması durumunda işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalara katılımlarına olanak sağlar. 5 dakika içerisinde sonucunu görebileceğiniz SMS kredi haricinde internet bankacılığı uygulamaları ve internet sitesi üzerinden de nakit kredi başvurusunda bulunabilir ve kredi sonucunu hemen öğrenebilirsiniz.

SMS göndererek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirerek nakit krediden yararlanmak istiyorsanız cep telefonunuz üzerinden atacağınız ücretli bir mesaj ile beraber kredi başvuru işlemlerinizi hızlıca yapabilirsiniz. 11 haneli T.C. kimlik numaranızı yazın ve bu mesajı 50-30 numarasına gönderin. İşte bu krediye başvuruda bulunmak bu kadar kolay. Ancak, kredi puanınız 1400 ve üzerindeyse banka hesapları üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilir ve nakit kredi ödemelerinizi aynı gün içerisinde hesabınıza yatırarak kullanabilirsiniz.

100.000 TL'ye varan kredi kullandığınız takdirde 24 ay vadeli ödeme tablosu oluşturabilirsiniz. Bu sayede geri ödeme konusunda zorluk çekmezsiniz 50.000 TL'ye kadar onaylanan kredilerde ise 36 ay vadeli olarak işlem yapabilirsiniz. Garanti Bankası'nın sunmuş olduğu bu kampanya sayesinde acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabilir ve maddi anlamda bir nebze dahi olsa rahatlayabilirsiniz. Üstelik bu kredinin geri ödeme seçenekleri ve başvuru süreci de çok kolay. Dilerseniz SMS yoluyla dilerseniz internet bankacılığı veya internet sitesi üzerinden de bu krediye rahatlıkla ve hızlı bir şekilde başvurabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.