1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Son Dakika! Kredi Kartı Kullanıcıları Müjde! 30 Bin Lira Para Yatacak...
Son Dakika! Kredi Kartı Kullanıcıları Müjde! 30 Bin Lira Para Yatacak...

Son Dakika! Kredi Kartı Kullanıcıları Müjde! 30 Bin Lira Para Yatacak...

Kredi kartına sahip olan vatandaşlar için müjdele haber verildi! QNB Finansbank ve Akbank, kendi müşterilerine özel olarak yeni bir kampanya haberi duyurdu!

A+A-

Sunulan bu kampanya kapsamında düzenli bir şekilde kredi kartı kullanan vatandaşlara 30.000 TL'ye kadar nakit kredi kullanma fırsatı sunulacak. Akbank, Axess kartı sahiplerine 30.000 TL kredi vereceğine dair bir söz verdi. Akbank Direkt uygulaması üzerinden veya SMS yoluyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Üstelik 3 aylık erteleme ödeme seçeneği de sunuluyor.

QNB Finansbank'ta kredi kartı kullanan vatandaşlara 30.000 TL kredi vereceğini açıkladı. Başvuruda bulunmak için T.C. kimlik numarasını 5030 numarasına yollamak yeterli olacak. QNB Finansbank, kredi notu uygun olan kişilerin başvurularını onaylayacak. Hesabı olan müşteriler mobil uygulama üzerinden de başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, mobil uygulama üzerinden başvuru yaparak ihtiyaç kredisinden de yararlanabilirsiniz.

30 Bin TL Ödeme İçin Koşullar Açıklandı

Bu fırsattan faydalanmak isteyen kişilerin 18 yaş ve üzerinde olmaları gerekmektedir. Ayrıca kredi başvurusunda bulunmak için 1500 ve üzerinde kredi puanına sahip olmak da gerekiyor. Sunulan bu kampanyalar Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak. Kredi kartı kullananlar için bu kampanya maddi ihtiyaçları karşılamak isteyen vatandaşlar için büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

Birçok banka kendi müşterilerine özel olarak 30.000 TL kredi fırsatı sunacağını açıkladı krediden faydalanacak ki kredi kartı kullanmaları ve kredi puanlarının 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Sunulan bu 30.000 TL'lik kredi her bakımdan çok avantajlıdır. Hem başvuru işlemlerini gerçekleştirmek hem geri ödeme kolaylığı yönünden hem de aranan şartlar bakımından çok pratik bir kredidir. Krediye başvuruda bulunmak için yalnızca 18 yaşın üzerinde ve kredi puanınızın 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Başvuru işlemlerini şubeye gitmeden mobil uygulama üzerinden veya SMS üzerinden yapabilirsiniz. Ayrıca, 3 ay ertelemeli bir şekilde bu krediyi ödemeye başlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.