1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. PTT'ye Kimlik İle Başvuru Yapanlara 10.000 TL Para Yatacak! Nakit Arayanlara Büyük Fırsat...
PTT'ye Kimlik İle Başvuru Yapanlara 10.000 TL Para Yatacak! Nakit Arayanlara Büyük Fırsat...

PTT'ye Kimlik İle Başvuru Yapanlara 10.000 TL Para Yatacak! Nakit Arayanlara Büyük Fırsat...

Müjdeli haber geldi. 10.000 TL kazanmak için yapmamız gerekenler açıklandı. İşte 10.000 TL ödeme almak isteyenlere tüm detaylar…

A+A-

PTT müşterilerine farklı ihtiyaçları için çeşitli kredi paketlerini oluşturdu. Bu krediler arasında ihtiyaç taşıt ve konut kredileri yer alıyor. PTT'den 10.000 TL'ye kadar kredi desteği oluşturuldu. Anlık olarak verilecek bu ödemenin detayları merak ediliyor.

İhtiyaç kredisi nakit ihtiyaçlarının karşılanması için verilen bir kredi türü. Ancak kredi türü için belirli bir gelir seviyesi ve olumlu kredi geçmişine sahip olmak gerekiyor. Araç kredisi motosiklet gibi taşıtların satın alınması için sağlanıyor. Kredi başvurusu yapacak kişilerin taşıt sahibi olabilecek bir ekonomik güce sahip olmaları şartı bulunuyor. Konut kredisi ise konut sahibi olmak isteyen kişilerin talep ettiği bir kredi türüdür. Ancak konut kredisi almak isteyenlerden çok daha fazla belge talebinde bulunuluyor. Gelir belgesi istikrarlı bir iş hayatına sahip olduğunu gösteren belge, her 3 kredi türü içinde şart ve limitler kişisel durumlara göre belirleniyor. Faiz oranları da yine kredi notuna bağlı olarak değişebiliyor. Ayrıntılı bilgi almak ve PTT'den kredi kullanmak için PTT şubelerine veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kredi olanaklarından yararlanmak isteyenler bu koşulları göz önünde bulundurmalıdırlar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.