1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. PTT’den Emeklilere Çok Özel Destek! 80.000 TL Kredi Ödemesi Yapılacak!
PTT’den Emeklilere Çok Özel Destek! 80.000 TL Kredi Ödemesi Yapılacak!

PTT’den Emeklilere Çok Özel Destek! 80.000 TL Kredi Ödemesi Yapılacak!

PTT, emekli maaşını PTT üzerinden alan kişiler için özel olarak yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya emeklilere ihtiyaçları doğrultusunda 80.000 TL'ye kadar krediden faydalanma fırsatı sunuyor.

A+A-

 

Başvuru işlemlerini gerçekleştirmek için ise gerekli olan şartlar oldukça basit. Emekli maaşını PTT üzerinden alan tüm vatandaşlar bu kredi kampanyasından rahatlıkla faydalanabilirler. Kredi başvurusu işlemlerini yapmak da çok kolay. Bunun için iki yöntem bulunur. Birincisi cep telefonu üzerinden başvuru yapmak, cep telefonunuzdan SMS yoluyla PTT yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazıp bu mesajı 3050 numarasına gönderebilirsiniz. Sadece bu işlemi yaparak başvuru yapmış olacaksınız. İkincisi ise kendinize en yakın PTT şubesine giderek orada görevli olan kişilere başvurunuzu belirtmeniz. Size gerekli bilgiler sunulacak ve başvuru işleminiz anında değerlendirmeye alınacaktır.

PTT, Aktif Bank ile bir işbirliği imzalayarak vatandaşlara bu avantajlı kredi fırsatını sunmaktadır. Emekliler için hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılama avantajı sunan bu kampanyayı kaçırmayın! Eğer PTT üzerinden emekli maaşınızı alıyorsanız ve SMS üzerinden bu krediye başvuru yaptıysanız krediniz de onay aldıysa aynı gün içerisinde kredinizi kullanma hakkına sahip olabilirsiniz. Ayrıca, 80.000 TL'ye kadar varan nakit kredi içinde PTT şubelerine giderek işlem yapmanız mümkündür.

Bildiğiniz üzere PTT'de vatandaşlara maddi anlamda birçok avantaj sunan kurumlardan bir tanesidir. PTT bu sefer de Aktif Bank ile bir işbirliği yaptı ve PTT üzerinden emekli maaşını alan vatandaşlara 80.000 TL'ye kadar varan kredi fırsatı sunuyor. Üstelik bu krediden yararlanmak çok basit. Yalnızca SMS göndererek veya kendinize en yakın PTT şubesine giderek bu krediden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.