1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Migros'ta Yudum 5 Litre Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! Ayçiçek Yağı Fiyatı 89,90 TL'ye Düştü…
Migros'ta Yudum 5 Litre Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! Ayçiçek Yağı Fiyatı 89,90 TL'ye Düştü…

Migros'ta Yudum 5 Litre Ayçiçek Yağı İndirimi Başladı! Ayçiçek Yağı Fiyatı 89,90 TL'ye Düştü…

Migros'ta büyük indirim kampanyası duyuruldu. 5 L ayçiçek yağına yapılan indirim yüz güldürdü. Duyan marketlere koşuyor. İşte detaylar...

A+A-

Migros markette ayçiçek yağı fiyatlarına yeni bir indirim daha yapıldı. Yudum ayçiçek yağının 5 litrelik pet şişe fiyatı 89,90 TL'ye düştü. Lezzetli yemeklerin sırrı olan ayçiçek yağı fırsatını sakın kaçırmayın. Migros'ta tam stok yapmak için indirim yapıldı.

Büyük indirim kampanyası başlıyor. Ayçiçek yağı fiyatı yalnızca 189,90'ye satışa sunuldu. 5 litrelik ayçiçek yağı almak isteyenler bu indirim fırsatını değerlendiriyor. Büyük indirimden yararlanmak için siz de hemen online veya mağazada satış imkanından yararlanın.

Yudum Ayçiçek Yağı Fiyatı 189,90 TL İndi…

Ayçiçek yağı fiyatlarında artış devam ederken Yudum ayçiçek yağının 5 litre pet şişe olan ürünü de 189,90 TL’ye vatandaşları cezbediyor. İndirim arayanlar kaliteli olan ürünlere ulaşmaya çalışıyorlar. 5 litrelik ayçiçek yağı indirimi giderek ilgi görürken stokları tükenen vatandaşlar alınıyor. Sağlıklı ve lezzetli yemekler için olmazsa olmaz ayçiçek yağına bu kampanya büyük fırsat olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.