1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Merkez Bankası’ndan Duyuru 0.97 Faiz ile Kredi Verilecek!
Merkez Bankası’ndan Duyuru 0.97 Faiz ile Kredi Verilecek!

Merkez Bankası’ndan Duyuru 0.97 Faiz ile Kredi Verilecek!

Merkez Bankası’ndan yeni duyuru! 0,97 faiz oranı ile kredi verilecek. Kampanyaya hangi bankalar katılacak? Başvuru aşamaları nelerdir? İhtiyaç kredisine kimler başvurabilecek? Detaylar haberimizde...

A+A-

Merkez Bankası üzerinden yeni bir duyuru yapıldı. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenleri 0.97 faiz oranlı kredi için başvuru yapabilir. Ülkemiz genelinde ihtiyaç kredisi olarak dikkat çeken bankalardan faiz indirimleri geliyor. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlara sevindirici haber verildi. Nakit sıkıntısı çekiyorsanız, bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Uygun faiz oranları ile kredi sunan bankalara başvuru yaparak kredinizi kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bankalardan kredi kullanmak için başvuruda bulunan kişilerin bankaların belirlediği şartlara uyum sağlaması gereklidir.

Ziraat Bankası 0.97 Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen kişilerin banka üzerinden maaş almaları gereklidir. 0,97 faiz oranlı ihtiyaç kredisi başvurusu yapıldığı zaman 36 aya varan vadeli kredi kullanabilirsiniz. Alacağınız kredi ile ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayabilirsiniz. Banka üzerinden maaş alan kişilerin kredi notu düşük olsa bile ihtiyaç kredisi kullanabilecek. Kredi başvurusunda bulunmak için Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

QNB Finansbank 0.97 Faiz Oranlı İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank müşterilerine 0,97 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi seçeneği sunuyor. Başvuruda bulunarak 50 bin TL tutarlı 36 aya varan vadeli kredi kullanabilirsiniz. Kredi notu 177 ve üzerinde olan kişiler, mesaj atarak kredi başvurusu yapabilir. TC kimlik numarası 5030’a gönderilerek kredi başvurusu yapılabilir. Başvurudan kısa bir süre sonra sonuç ile ilgili kişiye bilgilendirme yapılır. Bunun yanı sıra internet sitesinden başvuru formu doldurularak da başvuru yapma seçeneği bulunmaktadır. Başvurudan sonra cep telefonlarında kredi sonucu gelecektir. Kredi sonucu olumlu olan kişiler onaylanmış krediyi banka şubelerinden kullanabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.