1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. İşCep Müşterisi Olanlar Yaşadı! 20 Bin Lira Nakit Avans Kampanyası Başladı! Hemen Alın...
İşCep Müşterisi Olanlar Yaşadı! 20 Bin Lira Nakit Avans Kampanyası Başladı! Hemen Alın...

İşCep Müşterisi Olanlar Yaşadı! 20 Bin Lira Nakit Avans Kampanyası Başladı! Hemen Alın...

Türkiye İş Bankası müşterisi olanlar, İşCep uygulaması üzerinden 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans alma fırsatından faydalanabiliyor. İşte kampanya koşulları ve detaylar...

A+A-

İşCep müşterilerine ayrıca İşCep üzerinden yapacağınız hisse senedi işlemlerinde yüzde 0,05 komisyon oranı, ücretsiz havale ve EFT aidatsız kredi kartı ve avantajlı vadeli TL mevduat hesabı gibi fırsatlarda sunulmaktadır. İş Bankası müşterilerinin kullandığı İşCep, bankacılık işlemlerinin daha hızlı ve dijital olarak yapılmasını sağlıyor. Peki bu kampanya kimleri kapsıyor? Kimler faydalanabilir?

20.000 TL Nakit Avans ve Pek Çok Avantaj...

Türkiye İş Bankası, İşCep uygulamasını kullanan müşterilerine birçok alanda büyük fırsatlar sunuyor. İşCep uygulaması üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirerek 20.000 TL'lik nakit avans alabilirsiniz. Öte yandan yine İşCep üzerinden yapacağınız hisse senedi gibi işlemlerde düşük komisyon oranı, ücretsiz EFT ve havale, aidatsız kredi kartı ve avantajlı vadeli TL mevduat hesabı gibi büyük kolaylıklar sağlıyor. Bildiğiniz üzere İş Bankası Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından bir tanesi. Türkiye İş Bankası, sunmuş olduğu bu kampanyalarla adından söz ettirmeye ve akın akın yeni müşteriler çekmeye devam ediyor. Üstelik İş Bankası, yapmış olduğu bu kampanyalarla banka piyasasındaki rekabeti de kızıştırıyor.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.