1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. İş Bankası Açıkladı! 12.000 TL Rekor Promosyon Verilecek...
İş Bankası Açıkladı! 12.000 TL Rekor Promosyon Verilecek...

İş Bankası Açıkladı! 12.000 TL Rekor Promosyon Verilecek...

Emeklinin yüzünü güldüren promosyon fırsatı açıklandı. 12.000 TL'ye kadar çıkan promosyon miktarlarından anında yararlanabileceksiniz. İşte, o banka ve promosyon koşulları…

A+A-

Emeklinin yüzünü güldüren promosyon açıklaması bankadan geldi. İlk olarak atağa geçen banka tutarları yükseltti ve yüksek promosyon almak isteyen emekliler bu bankaya akın etmeye başladı. 12.000 TL promosyon hangi bankadan verilecek?

12.000 TL Promosyon Duyuruldu

Son dönemde emekli müşteri potansiyelini arttırmak isteyen bankalar sık sık promosyon artırımına gidiyorlar. İş Bankası'ndan yapılan son duyuruya göre 30 Ekim tarihine kadar başvuru yapan vatandaşlara 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. Emekli vatandaşlar için büyük müjde geldi. 3 gün içinde hesabınıza ödemeleriniz yatırılacak.

İş Bankası'ndan 12.000 TL promosyon almak isteyen vatandaşlar emekli maaşlarını bu bankaya dijital kanallar, mobil bankacılık veya şubeler üzerinden taşımalıdırlar. Bu işlem sonrasında 3 gün içerisinde emeklinin hesabına 12.000 TL yatırılacak. Emekli promosyon kampanyasında 12.000 TL ödeme için son tarih 30 Ekim olarak açıklandı. Peki, nasıl başvuru yapılacak?

İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara maaş taşıma işlemi sonrasında promosyon ödemesi anında yatırılacak. 30 Ekim tarihine kadar 12 bin lira promosyon kampanyasından yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.