1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! IBAN'a 17 Bin 300 Lira Para Ödemesi Yapılacak!
Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! IBAN'a 17 Bin 300 Lira Para Ödemesi Yapılacak!

Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Geldi! IBAN'a 17 Bin 300 Lira Para Ödemesi Yapılacak!

Emeklilere son dakika müjdesi verildi! Maaşınıza ek olarak 17.300 TL ek ödeme alabilirsiniz. İşte maaşa ek ödemenin tüm detayları...

A+A-

Kamu bankaları 17.300 TL'lik ek desteği sunmak için kredili mevduat hesaplarını devreye alıyor. Bu sayede emeklilerin maddi ihtiyaçlarını anında destek sağlanacak işte ek ödeme hakkında tüm detayları görelim…

Emekli vatandaşlar bu ek ödemeden faydalanmak için başvurularını bankaların internet bankacılığı platformları üzerinden hızlıca gerçekleştirebilirler. Üstelik kamu bankaları verecekleri ek ödemeyi cazip faiz oranları ile birlikte sunacak. Bu ödemeler sayesinde nakit ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılayabileceksiniz. Sunulan bu özel kampanya Türkiye'nin en bilindik kamu bankaları olan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası tarafından sunulmaktadır. Nakit kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, bu bankaların hızlı başvuru süreçleri sayesinde yalnızca 5 dakika içerisinde sonuç alabilecekler. Kredili mevduat hesabına bulunmak isteyen vatandaşlar, bankaların mobil uygulamalarına emekli maaş hesapları üzerinden giriş yaparak başvuru işlemlerini rahatlıkla tamamlayabilecekler.

Kamu bankaları ihtiyaç kredisi ve kredili mevduat hesabı başvurularını internet bankacılığı veya mobil uygulamalar üzerinden 7/24 kabul ediyorlar. Sunulan bu ek ödeme fırsatından faydalanmak isteyen bireylerin başvuruda bulundukları bankada emekli maaşı hesabının olması gerekmektedir. Başvurunuz onay aldığı takdirde 17.300 TL'ye kadar olan bu ödeme hesabınıza eklenecektir. Emekli vatandaşlar için sunulan bu ek ödeme fırsatı maddi güvenceyi arttırmak ve ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar için güzel bir adım olarak görülüyor. Bu fırsatı değerlendirmek için hemen başvuruda bulunun!

Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası bu ek ödemeyi sunarak emekli müşterilerine destek olmayı amaçlamaktadır. Bildiğiniz üzere 17 milyon emekli maaşlarını yetersiz buluyor ve ay sonunu göremiyor hal böyle olunca emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılayamaz halde oluyor. Kamu bankalarından bu duruma hızlı bir çözüm geldi. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası 17.300 TL ek ödeme fırsatı sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.