1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Emeklilere O 5 Banka Fırsatı Duyurdu! 12.000 TL Ödeme Alacaksınız...
Emeklilere O 5 Banka Fırsatı Duyurdu! 12.000 TL Ödeme Alacaksınız...

Emeklilere O 5 Banka Fırsatı Duyurdu! 12.000 TL Ödeme Alacaksınız...

Türkiye'de emeklilik sistemi ile ilgili olarak yeni bir düzenleme gerçekleştirildi. Emeklilere yönelik promosyon fırsatları oluşturuldu. Promosyon fırsatları hakkında bilgi almak için tüm detaylar haberimizde…

A+A-

Emekli vatandaşlara hangi bankalardan en yüksek promosyon ödemeleri yapıldı merak ediliyor. Ek gelir fırsatlarını kaçırmadan emekli maaşınızı değerlendirmenin yeni yollarını keşfedebilirsiniz. 5 farklı bankadan çok özel promosyon teklifleri geldi. 7.500 TL ve üzeri maaş alan emekliler için promosyon teklifleri emekliler için avantajlı teklifler oluşturuldu.

Emekli Promosyonları 5 Farklı Bankadan Duyuruldu

Emeklilere yönelik promosyon ödemeleri özel bankalar ve kamu bankaları tarafından duyuruldu. Farklı kampanyalarla dikkat çeken bankalar en yüksek promosyonlardan yararlanmanız için sizlere fırsatlar sunuyor.

Yapı Kredi Bankası

Emeklilere özel 10.000 TL ile 3000 TL arasında değişen promosyon fırsatları oluşturdu. Emeklilere maaşlarını bankaya taşımaları halinde ve maaş müşterisi olmaları durumunda büyük promosyon fırsatları oluşturuldu.

Türkiye İş Bankası

Banka promosyon kampanyası ile dikkat çekti. Bankadan maaş almayı taahhüt ettiğinizde 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi alacaksınız. İş Bankası yüksek maaş alan emekliler için de cazip seçenekler sunuyor.

Finansbank

Emekli vatandaşlara promosyon kampanyaları ile dikkat çekti. Banka emeklilere çeşitli promosyon miktarları sundu. Maaş miktarına göre değişen promosyon miktarları ile ek gelir fırsatı oluşturuldu.

ING Bank

Banka özel tekliflerle maaş müşterilerini çoğaltmayı hedefliyor. Banka emeklilere yüksek promosyonlar sunuyor. Müşterilerine cazip ve avantajlı ödemeler sağlıyor.

Promosyon Kazanma Fırsatları Sağlandı

Emekli vatandaşlara promosyon kazanma fırsatı oluşturuldu. İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası gibi bankalar kredi kartı ürünleri ve otomatik ödeme talimatlarına özel olarak kampanyalar sunuyor. Ayrıca maaş müşterilerine bankalardan özel ve düşük faiz ile kredi limitleri de belirleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.