1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Cumhurbaşkanı Açıkladı! Kurban Bayramında Emekliye 6000 Lira Nakit İkramiye Verilecek...
Cumhurbaşkanı Açıkladı! Kurban Bayramında Emekliye 6000 Lira Nakit İkramiye Verilecek...

Cumhurbaşkanı Açıkladı! Kurban Bayramında Emekliye 6000 Lira Nakit İkramiye Verilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı seçildikten hemen sonra emeklilere yönelik müjdeli bir haber açıkladı. Kurban Bayramı öncesinde emeklilere 6.000 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Bu haber, milyonlarca emeklinin beklediği bir gelişme

A+A-

Emeklilere Bayram Öncesinde 6.000 TL Ödeme Olacağını Belirtti

Seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vaatlerinin gündeme gelmesiyle birlikte, emekliler, memurlar ve asgari ücretliler bu açıklamaları merakla bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden bir gün sonra yapmış olduğu açıklamada emeklilere bayram öncesinde 6.000 TL ödeme yapılacağını duyurdu. Bu ödemenin, emeklilerin maddi açıdan rahat bir bayram geçirmelerine katkı sağlayacağı belirtildi.

Erdoğan'ın Açıklaması Sevindirdi

Bu müjdeli haberi yaklaşık 15 milyon vatandaş heyecanla bekliyordu. Emekli vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasıyla birlikte sevinçlerini dile getirdi. Bayram ikramiyesinin çift yatacağı haberinin de gelmesi, emekliler arasında memnuniyet yarattı. Ayrıca, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) emeklilerine de sevindirici bir haber geldi. Mart ayında emekli maaşı bağlanmayan EYT'liler, çifte bayram ikramiyesi alacak. Aynı şekilde, eksik aldıkları bayram ikramiyesi de ödenecek. Emekliler ayrıca biriken maaşlarını da toplu olarak alma şansına sahip olacaklar.

Bu müjdeli haberlerle birlikte emekliler, Kurban Bayramı öncesinde maddi anlamda rahat bir nefes alacaklar. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik bu adımları, toplumun yaşlı ve emekli kesimine verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.