1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şok Düşüş! 5 Litre Ayçiçek Yağında Büyük Kampanya! İşte İndirimli Fiyatlar...
Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şok Düşüş! 5 Litre Ayçiçek Yağında Büyük Kampanya! İşte İndirimli Fiyatlar...

Ayçiçek Yağı Fiyatlarında Şok Düşüş! 5 Litre Ayçiçek Yağında Büyük Kampanya! İşte İndirimli Fiyatlar...

CarrefourSA market süper indirimleri duyurmaya devam ediyor. 5 litrelik ayçiçek yağı 56,99 TL'ye satılmaya başladı. Market zincirinden açıklama geldi. Bu kampanya ne zamana kadar sürecek? İşte detaylar…

A+A-

Ayçiçek yağı fiyatları ekonomik dalgalanmalar ve krizin etkisiyle giderek yükseliyor. Her gün etiketlerde fiyat değişiklikleri tüketiciyi zorlamaya devam ediyor. Ancak bazı marketler indirimli ürün satışıyla birlikte vatandaşa rahatlamasını sağlıyor. Ekonomik alışverişin adresi CarrefourSA ayçiçek yağına büyük indirim yaptı. 5 litre ayçiçek yağı fiyatını kaçırmayın.

Alışverişin keyfini yaşamak isteyenlere muhteşem bir fırsat oluşturdu. Türk mutfağından vazgeçilmez ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı market alışverişinin en zorlu ürünü. Yemeklerinizi hazırlarken ve daha pek çok farklı alanda ayçiçek yağının önemi büyük. Ancak son dönemde ayçiçek yağı fiyatında yaşanan artış vatandaşın da bütçesini sarsıyor. İşte tam da bu noktada CarrefourSA müşterilerine büyük bir fırsat hazırladı. Şu zorlu dönemde özel indirimler sağlayarak tüketicinin rahatlamasına katkı oluşturdu.

Ayçiçek Yağı İndirimli Kaçırmayın

Ayçiçek yağı indirimini kaçırmayın. CarrefourSA'dan özel ayçiçek yağı indirimi oluşturuldu. Markette cazip fiyatlar sunmayı hedefleyen firma zincir marketlerinde süper indirimli fiyatlarla satış gerçekleştiriyor. Aileler için ekonomik fırsatlar sunuyor. Özellikle de market alışverişi yükünden hafifletmek isteyen CarrefourSA 5 litrelik pet şişesini 159 TL'den satışa sundu. Ayrıca Yudum 4 litrelik ayçiçek yağı fiyatı da 169,90 TL yerine 155,90 TL'ye indi. Tüketiciyi kaliteyi ve uygun fiyata bir arada sunuyor.

Ayçiçek Yağında Farklı Ambalaj Fırsatları

CarrefourSA'da indirimli ürünler oluşturulurken aynı zamanda ambalajda da çeşitlilik sağlanıyor. 2 litrelik Carrefour ayçiçek yağı 73,50'den satılırken 1 litrelik Carrefour ayçiçek yağı 39,50 TL olarak satışa çıktı. Yudum ayçiçek yağı 5 litrelik ambalajı ile 199,90 TL'ye satışa sunuluyor. Bu indirimler hem ailelerin hem de bireylerin bütçesi için büyük bir katkı sağlıyor. Alternatif yağ seçeneklerine de bulunduran market Yudum ayçiçek yağının 1 litrelik ambalajını 59,90 TL'den satarken küçük ailelerin tercihi olacak. Bu ambalaj yerine 4 litrelik kaliteli ürünleri tercih edenlere de Orkide 4 litre ayçiçek yağı fiyatını 169,90 TL yerine 144,190 TL'ye sundu. Sırma Mısır yağı da indirimde ürünler arasında yer alıyor. 5 litrelik ambalajında 306,90 TL olan bu ürün 199,90 TL satılıyor. Markette ki fiyatları değerlendirerek bütçenize uygun alışverişler yapabilirsiniz.

CarrefourSA Market'te ekonomik ve kaliteli ürünler bir arada satılıyor. Farklı marka ve ambalaj seçenekleri ile ayçiçek yağı ihtiyacınızı karşılamak için online alışveriş platformlarına da kullanabilirsiniz. Stoklarla sınırlı olan indirimli ürün kampanyasını kaçırmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.