1. HABERLER

  2. FİNANS

  3. 3 Kamu Bankası Ortak Duyurdu! 100.000 TL Ödeme T.C Kimlik İle Başvuru Yapana Verilecek...
3 Kamu Bankası Ortak Duyurdu! 100.000 TL Ödeme T.C Kimlik İle Başvuru Yapana Verilecek...

3 Kamu Bankası Ortak Duyurdu! 100.000 TL Ödeme T.C Kimlik İle Başvuru Yapana Verilecek...

Kamu bankaları ortak karar verdi. Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bank'tan 100.000 TL ödeme için harekete geçildi. T.C kimlik ile başvurusunu yapan 100.000 TL ödemeyi anında alıyor. İşte ödemeye ilişkin detaylar…

A+A-

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika duyuru geldi. Vatandaşlara büyük kredi fırsatı oluşturuldu. Ayrıca kampanya kapsamına başvurusu onaylanmış müşterilere Kredi ödemeleri başlamadan 3 ay erteleme fırsatı da oluşturuldu. Emekli maaşını bu bankalardan alan vatandaşlar için bu fırsat sunuluyor. Başvurularınızı gerçekleştirdiğinizde 1000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz ayrıca diğer bankalarda bulunan borçlarınızı kapatmak için de borç kapatma kredisi kapsamında bu ödemeden yararlanabileceksiniz.

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank'tan emekli maaş hesabına aracı yaparak yapılan başvuruları hızlı bir şekilde dönüş yapılacaktır. Kredisi onaylanan başvuru sahipleri aynı gün içerisinde ödemeleri hesaplarına aktarabilecekler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmanın yanı sıra bu bankalardan konut kredisi, taşıt kredisi emekli promosyonu ve yüksek limitli promosyon miktarları da talep edilebiliyor. Size en yakın banka şubesine giderek bireysel müşteri temsilcisi ile iletişim kurabilirsiniz. Yüksek faiz oranları yerine düşük faiz oranlarından yararlanarak kredi, ihtiyaç kredisi, borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Banka üzerinden online olarak veya mobil bankacılık yöntemi ile kredi desteğinden yararlanabilirsiniz. Tüm destek ve gereksinimlerinizde kamu bankaları yanınızda olmaya devam edecek.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.