1. HABERLER

  2. Yatırım Gurusu Cihat Çiçek Milyonlara ışık oldu! Gram Altın 1.000 TL Olacak Didi ve Duyurdu! Yatırım uzmanı Cihat Çiçek, yatırımcıları uyardı...
Yatırım Gurusu Cihat Çiçek Milyonlara ışık oldu! Gram Altın 1.000 TL Olacak Didi ve Duyurdu! Yatırım uzmanı Cihat Çiçek, yatırımcıları uyardı...

Yatırım Gurusu Cihat Çiçek Milyonlara ışık oldu! Gram Altın 1.000 TL Olacak Didi ve Duyurdu! Yatırım uzmanı Cihat Çiçek, yatırımcıları uyardı...

Kendi Youtube kanalında senelerden beri yapmış olduğu başarılı yorumlarla adından bahsettiren, özellikle kredili konut yatırımı tavsiyesinde bulunan, “yatırım gurusu” Cihat Çiçek, gram altında hedefini açıkladı: 1.000 TL! İşte ayrıntılar.

A+A-

Kendi Youtube kanalında senelerden beri yapmış olduğu başarılı yorumlarla adından bahsettiren, özellikle kredili konut yatırımı tavsiyesinde bulunan, “yatırım gurusu” Cihat Çiçek, gram altında hedefini açıkladı: 1.000 TL! İşte ayrıntılar.

YATIRIM GURUSU CİHAT ÇİÇEK GRAM ALTIN 1.000 TL OLACAK DİYEREK DUYURDU

Altın düşer mi yükselir mi herhalde Türkiye’de en çok merak edilen sorulardan biri! Yüksek enflasyon ortamında, parasının değerini korumak isteyenler kıymetli maden satın alıyor. Beklentileri de genel olarak gram altın yükselir mi düşer mi sorusuyla paralel oluyor.

Türk kadınlarının klasik yatırım aracı çeyrek altın fiyatı düşer mi de diğer bir tartışma konusu! Yatırım uzmanı Cihat Çiçek, yatırımcıları uyardı. Küçük yatırımcının dostu olan ve yapmış olduğu isabetli tahminlerle adından bahsettiren Cihat Çiçek, gram altın için 1.000 TL hedef fiyat beklentisi olduğunu belirtti.

Yatırım tavsiyesi vermeden görüşlerini açıklayan Çiçek, senelerden beri yapmış olduğu yorumlarla küçük yatırımcının yoluna ışık tutup, aydınlatıyor. İşte son yorumları.

Cihat Çiçek, küçük yatırımcıya moral veriyor. Yüksek enflasyonist ortamda, para kaybetmemenin kazanmaktan daha önemli olduğunu söylüyor. Çiçek’in yatırım felsefesinde çok temeli bir şey var; dünyadaki bütün merkez bankaları devamlı para basıyor, devletler borçlanıyor, hem de uzun süreli borçlanıyor. Bir taraftan da kasalarında devamlı kıymetli maden biriktiriyorlar.

Peki, para kaybetmemek için ne yapmak gerekmektedir?
Cihat Çiçek, bunun için “devletlerin yapmış olduğunı taklit edin” diyor ve ekliyor: “Vatandaş da tıpkı devletler gibi borçlanabilir” Yani? Kredili konut yatırımı yapabilir. Peki, neden kredili konut? Çünkü dünyanın hiçbir yerinde başka hiçbir şeye yüzde 10 para vererek, yüzde yüzüne sahip olamıyorsunuz. Örneğin; 300.000 TL’lik bir evi, 30.000 TL vererek satın alabiliyorsunuz.

Yüzde 10 para vererek, yüzde 100’ün kontrolünü ele geçiriyorsunuz?

Peki ya altın? İşte o da paranızın değerini korumak için gerekli. Meğer…
Yatırım uzmanı Cihat Çiçek, merkez bankalarının parasal genişleme adı altında devamlı para basmasının altın ve gümüş fiyatlarını yükselteceğini söylüyor ve ekliyor: “Aslında altın değerlenmiyor, paralar değer kaybediyor” Kendisi de çok iyi bir altın yatırımcısı olan Çiçek, “Gram altında 1.000 TL hedef fiyat beklentim var. O güne kadar devamlı alıcıyım ve asla satmam” diyerek, tarihi tavsiyesini sona saklıyor.

Gram altının beraberinde, gümüş yatırımlarını da yapan Cihat Çiçek, kıymetli madenlerde “fiziki alım” tercih ediyor. İnternet üzerinden taksitle bilezik satın aldığını dile getiren Çiçek, gümüş yatırımını ise bankalar yapıyor.

Yatırım gurusu Cihat Çiçek’in analizleri özetle böyle. Peki, siz ne düşünüyorsunuz? Paranızın değerini korumak için kredili konut yatırımı, altın veya gümüş alıyor musunuz? Görüş ve önerilerinizi lütfen yorum bölümünden bizimle paylaşmayı unutmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum