1. HABERLER

  2. Yapı Kredi, Denizbank ve ING'den Kredi Müjdesi! Hesabınıza Saniyeler İçinde 50 Bin TL Yatırılacak!
Yapı Kredi, Denizbank ve ING'den Kredi Müjdesi! Hesabınıza Saniyeler İçinde 50 Bin TL Yatırılacak!

Yapı Kredi, Denizbank ve ING'den Kredi Müjdesi! Hesabınıza Saniyeler İçinde 50 Bin TL Yatırılacak!

İhtiyaç kredileri artık nerdeyse herkezin vazgeçilmezi... Peki, bu durumda acil gereksinimleriniz için kredinizi saniyeler içerisinde almak istemez misiniz?

A+A-

İhtiyaç kredileri artık nerdeyse herkezin vazgeçilmezi... Peki, bu durumda acil gereksinimleriniz için kredinizi saniyeler içerisinde almak istemez misiniz?

Günlük hayatımızda bir anda ortaya çıkan acil ihtiyaçlarımız karşısında elbette hepimiz acil çözümler isteriz. İşte tam da bu noktada karşımıza bankaların sunmuş oldukları ihtiyaç kredileri çıkıyor. Eğer karşılaştığımız ihtiyaçlarımızı finanse edecek bir nakdimiz yoksa veya eksikse bu durumda aynı aciliyetle bir ihtiyaç kredisi talebimiz gündeme geliyor. İşte sizleri saniyeler içinde çözüme kavuşturacak bankalar…     

“Bugünün gereksinimlerini yarına ertelemeyin” diyen bankalardan bir tanesi de Yapı Kredi. Eğitimden insan sağlığına, evlilikten ev tadilatına kadar pek çok ihtiyacınız için çekebileceğiniz krediniz için Yapı Kredi 36 aya varan vade olanağı sağlıyor. Bireysel gereksinimleriniz için kullanabileceğiniz 50 Bin TL’lik kredi için bankanın belirlemiş olduğu faiz oranı ise % 2,59.  Kredinizi size en yakın banka şubelerinden gerçekleştirebileceğiniz gibi bunun beraberinde Yapı Kredi Mobil ya da internet şubesini de kullanabilirsiniz.

Yapı Kredinin bireysel ihtiyaç kredisi fonksiyonlarından bir tanesi de uygun geri ödeme olanaklarıdır. Banka, verdiği krediyi gereksinimleriniz için değerlendirdiğiniz dönemde taksit erteleme imkanı da sunmaktadır. Yani kredinizi aldıktan 3 ay sonrasında ödemeye başlayabilirsiniz. 3 ay taksit erteleme fırsatından faydalanarak önce gereksinimlerinizı karşılayıp sonra ödemeye başlayabilirsiniz.

Denizbank

Nakit gereksinimlerinizı karşılamanız konusunda yanınızda olan bankalardan bir tanesi de Denizbank’tır. Günlük yaşamınızda karşılaştığınız gereksinimlerinizı ertelemeden uygun finansman imkanı sağlamakta olan Denizbank çeşitli kredi türleri ile müşterilerinin yanında oluyor. Eğitim, sağlık, tatil, evlilik, ev eşyaları veya tadilatları gibi pek çok sebepten dolayı ortaya çıkacak olan gereksinimleriniz için Denizbank bireysel ihtiyaç kredisi bir hayli güzel bir fırsat. Banka, % 1,90’dan başlayan faiz oranları ile sunmuş olduğu ihtiyaç kredisinin geri ödeme vadesini de 36 ay olarak belirlemiş durumda. Kredi için müracaatnuzu kimlik belgenizle birlikte şubeden gerçekleştirebileceğiniz gibi bankanın internet sitesinden de yapabilirsiniz.   

ING

Bireysel ihtiyaç kredisi aracıyla müşterilerine destek veren bankalardan bir diğeri de ING Bank. ING Bank’ın asgari 2.000 TL’den başlayan ve 500 Bin TL limite kadar sunduğu bireysel ihtiyaç kredisi için belirlediği faiz oranı ise  %1,59. Kredinin geri ödeme vadesi ise 3 ayla 36 ay olarak belirlenmiştir. Diğer bankalarda olduğu gibi ING Bank da müracaat sürecini şubelerden, internet sitesinden ya da mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.