1. HABERLER

  2. Uzman Ekonomist İslam Memiş kritik uyarısını yaptı! Ağustos ayında altın yükselecek mi, düşecek mi?
Uzman Ekonomist İslam Memiş kritik uyarısını yaptı! Ağustos ayında altın yükselecek mi, düşecek mi?

Uzman Ekonomist İslam Memiş kritik uyarısını yaptı! Ağustos ayında altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın Kahini İslam Memiş ise tarihini uyarısını yaptı. Altın fiyatları neden düşüyor? Ağustos ayında altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son dakika yorumları haberimizde.

A+A-

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi ağustos ayında da merak ediliyor! Neredeyse dört aydır soluksuz düşen altındaki dalgalanmada yatırımcıya soğuk terler döktürürken, bundan sonra ne olacağını hiç kimse bilmiyor. Altın Kahini İslam Memiş ise tarihini uyarısını yaptı. İşte detaylar.

ALTIN KAHİNİ İSLAM MEMİŞ TARİHİ UYARIYI YAPTI: ALTIN…

İslam Memiş altın yorumları son dakika geldi. Altın, yüz yıllardan beri bir değer saklama aracı olarak kullanılıyor. Değerli madenler arasındaki yerini koruyan altın, enflasyona karşı koruma için biçilmiş kaftan. Bugün sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde yüksek enflasyon var. Resmi rakamlara göre Türkiye’de enflasyon yüzde 20’lere dayanmış durumda, Amerika’da bile yüzde 5’ten fazla enflasyon var. Yüksek enflasyonun olduğu bir ortamda, kağıt paraların alım gücü sürekli düşüyor. İster Türk Lirası, İster Amerikan Doları ya da Euro olsun fark etmiyor. Paranız durduğu yerde eriyor. Peki ya altın? Altın fiyatları neden düşüyor? Ağustos ayında altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın Kahini İslam Memiş son dakika yorumları haberimizde.

Altın fiyatları bütün dünyadaki dalgalanmalardan etkiliyor. Büyük finans kuruluşları altın üzerinde çok büyük manipülasyon yapıyor ve fiyatları baskılıyor. Kağıt üzerinde, ETF’ler üstünden altın satışları yapıyor. Birçoğu da düşürdüğü yerden altın toplamaya devam ediyor. Fiziki altınlarda bir satış gözlenmiyor. Altın Kahini İslam Memiş ise fiyat vererek, dikkat edilmesi gerekenleri tek tek sıraladı.

Altının ons fiyatında 1.960 dolar seviyesinin çok kritik olduğunu söyleyen İslam Memiş, eğer bunun üstünde bir kapanış olursa, 2.000 doların test edilebileceğini vurguladı. FED’in enflasyon yükselmesiyle birlikte operasyonlara başladığını söyleyen İslam Memiş, “Baskıyla altın fiyatları düşürüldü. Ancak FED’in faiz artırmasının kolay olacağını düşünmüyorum. 1960 dolar beklentimi koruyorum. Yükseliş trendi devam ediyor” diyerek, tarihleri duyurdu.

2021 yılında altın fiyatlarında yükseliş beklentisini devam ettiren İslam Memiş, “Dolar için 9.25 seviyesi beklentim var. Siyasi taraftaki beklentim ise daha önemli. Kasım ayına dikkat etmeliyiz. Kasım ayında yaşanacak gelişmelere göre Türkiye ve Amerika arasında ciddi bir görüş ayrılıkları yaşanabilir. İşte bu durumda yabancı döviz cinsi paralarda yükselişler yaşanabilir” diye konuştu. Peki, siz İslam Memiş’in görüşleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi lütfen yorum bölümünden bizimle paylaşmayı unutmayın.

NOT: Buradaki görüşler yatırım tavsiyesi değildir, uzmanın kendi görüşleridir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.