1. HABERLER

  2. TOKİ’den müjde! 11 ilde 1143 daire satışa çıkarıldı: Son başvuru tarihi belli oldu…
TOKİ’den müjde! 11 ilde 1143 daire satışa çıkarıldı: Son başvuru tarihi belli oldu…

TOKİ’den müjde! 11 ilde 1143 daire satışa çıkarıldı: Son başvuru tarihi belli oldu…

TOKİ vatandaşlar için bu zorlu günlerde müjdeli haberleri vermeye devam ediyor. Açık satış, kurallı satış ve açık arttırma yöntemleri ile beraber konut satışlarına devam ediyor.

A+A-

Bu süreçler içerisinde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yine binlerce satışlar hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Başvuru yapan vatandaşlar için tam 11 farklı ilde 1143 konut satışı olacağına dair müjdeler verildi. TOKİ tarafından gelen son dakika bilgilerine göre hangi illerde kaç tane ve ne kadar peşinat ile dairelerin satışı yapılacak olduğu duyuruldu. Ziraat ya da Halkbank üzerinden yatırılan peşinat dekontları ile beraber kişiler TOKİ kapsamında başvuru yapacaklar.

TOKİ konut satış başvuruları…

TOKİ kapsamında konut satış başvuruları hız kesmeden gelmeye devam ediyor. Bu zorlu günlerde ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar anlık olarak buraya tıklayarak satışa çıkan konutlar için talip olabilir ve gerekli şartları yerine getirerek uygun taksit ve peşinat ödemeleri ile ev sahibi olabilirler.

TOKİ başvuru şartları belli oldu…

TOKİ 11 ilde 1143 daire satışlarına başlayacak olduğunu duyurmasının ardından hangi şartlar ile kişilerin başvurularda bulunabilecek olduğunun açıklamasını yaptı. Bu şartlar;

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 25 yaşında olmak
  3. Projenin olduğu il içerisinde nüfusa kayıtlı olarak en az bir yıldır ikamet ediyor olmak
  4. Bakmak ile yükümlü olduğu kişilerin, eşlerin ya da kendilerinin üzerine kayıtlı gayrimenkul yer almaması
  5. TOKİ tarafından konut ya da kredi daha önce almamış olmak şartları ile kişiler başvuru yapabilecekler.

11 ilde de oldukça uygun taksit ve peşinat ödemeleri ile yapılacak bu satışlarda kişiler ister açık oturum yöntemi ile ister iseler de ihale yöntemi ile satışlarda yerini alabilecekler. İhale yöntemleri korona virüs tedbirleri kapsamında online bir şekilde yapılacak. Kişiler en uygun fiyatlar ile peşinat ödeyecek ve bu dekontlar ile başvurularını yaparak rahat bir şekilde ev sahibi olmanın fırsatlarını elde edebilecekler. Kişilerin belirli şartları yerine getirmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.