1. HABERLER

  2. Son Dakika PTT’den Geldi! Büyük Müjde Kimlik ile Gidenlere PTT’den 1500 TL Ödeme Yapılacak!
Son Dakika PTT’den Geldi! Büyük Müjde Kimlik ile Gidenlere PTT’den 1500 TL Ödeme Yapılacak!

Son Dakika PTT’den Geldi! Büyük Müjde Kimlik ile Gidenlere PTT’den 1500 TL Ödeme Yapılacak!

PTT tarafından yapılan yeni duyuru ile beraber kişiler hemen gişeler üzerinden şart ya da kefil aramadan herkese 1500 TL nakit ödeme yapıyor. İhtiyaç sahibi olan dar gelirli olan yurttaşlar kimlikleri ile beraber PTT’lere giderek bu ödemelerden faydalanab

A+A-

Son Dakika Duyurusu PTT’den Geldi! Kimlik ile Gidenlere PTT’den 1500 TL Verilecek! PTT kimlik kartı ile giden herkese gişeler üzerinden 1500 TL veriyor, bu haber ile talep patlaması yaşandı ve pandemi dönemi ile beraber PTT pek çok vatandaşa nakit desteği vermeye devam ediyor

PTT tarafından yapılan yeni duyuru ile beraber kişiler hemen gişeler üzerinden şart ya da kefil aranmadan herkese 1500 TL nakit ödeme yapıyor. İhtiyaç sahibi olan ve dar gelirli olan yurttaşlar kimlikleri ile beraber PTT’lere giderek bu ödemelerden faydalanabilecekler. Duyuru yeni yapılmasına rağmen taleplerde patlama meydana geldi. Eğer ödemeleri kaçırmak istemiyorsanız en yakın PTT şubelerine giderek müracaat yapabilirisiniz.

PTT Tarafından Ödeme Yapılıyor

Covid-19 pandemisi ile beraber acil nakite sıkışan yurttaşlar PTT tarafından ödeme alacak. Yeni PTT duyurusu ile yayımlanan haber ile kimlik kartınız ile birlikte şubelere gittiğiniz zaman sizlere nakit ödemesi yapılacak. PTT kredi olarak verilecek bu ödemelerde şart ya da kefil aranmayacak. Verilen nakit ödemeleri için tek yapmanız gerekli olan herhangi bir koşul olmadan kimliğinizi alarak PTT şubelerine uğramak olacak. PTT şubelerine akın eden herkes ödemelerden yararlanmaya başladı.

Sadece Kimliğiniz Yetiyor

PTT tarafından yapılan açıklamalarla beraber kişiler maddi anlamda zor bir zamandan geçtikleri bu zamanda 1500 TL ödeme yapacağını söyledi. Kredi ödemesi olarak verilen bu yardımın faiz oranı olmayacak hemde herhangi bir şart ya da kefilde istenmiyor. Kişiler müracaat yapmak istedikleri zaman PTT şubelerine gitmeli ve kimlik kartlarını yanlarında götürmeleri gerekli olacak. Bu kredi ödemeleri konusunda arzu ettiğiniz kadar taksitlendirme yapabilir ve cüzi miktarlar ödeyerek geri ödeme yapabilirsiniz.

Şubeler üzerinden yapacağınız müracaatlar ile beraber en kısa bir süre içinde sizlere geri dönüş yapılacak ve onay durumu belirtilecek. PTT üzerinden kredi çekmek isteyen yurttaşlar direk olarak şubeye giderek kimlik kartını verdikleri zaman kısa süre içerisinde onay formu doldurtulacak.

Kredi alabilmeniz için bu durumda sicilinizin temiz olması gerekiyor. Daha öncesinde çektiğiniz kredileri ya da kredi kartı borçlarınızı düzenli ilaçlanma ödemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında PTT üzerinden rahatlıkla kredi çekebileceksiniz.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.