1. HABERLER

  2. Son Dakika Haberi: Milyonlarca Emeklinin Beklediği Haber Onaylandı! Emekliye 2540 TL Ödeme Yapılacak...
Son Dakika Haberi: Milyonlarca Emeklinin Beklediği Haber Onaylandı!  Emekliye 2540 TL Ödeme Yapılacak...

Son Dakika Haberi: Milyonlarca Emeklinin Beklediği Haber Onaylandı! Emekliye 2540 TL Ödeme Yapılacak...

Emekli olan kişiler bu kampanyaya katılabilmeleri için kendi emekli maaş hesapları üstünden müracaat yapmaları gerekiyor. Özel ve katılım bankaları ile beraber ülkemizdeki kamu bankaları bu destekleri vermektedirler. Sizlerde eğer emekli maaş aldığınız

A+A-

Emekli olan kişilere son dakika kampanyası ile 2540 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Bankalar tarafından verilecek olan bu ödemelere, acil para ihtiyacı olan emekliler için umut oldu. Emekli olan kişilere bankalar tarafından verilecek olan bu ödemeler, kendi emekli maaşı hesabı üstünden yatacaktır.

Bankaların yaptığı bu duyuruda, kredi ve kredi kartı, KMH hesapları ile beraber emeklilere acil para destekleri verileceği duyurulmuştur.
Emekli olan kişiler bu kampanyaya katılabilmeleri için kendi emekli maaş hesapları üstünden müracaat yapmaları gerekiyor. Özel ve katılım bankaları ile beraber ülkemizdeki kamu bankaları bu destekleri vermektedirler. Sizlerde eğer emekli maaş aldığınız hesap üstünden artı para kullanmadıysanız bankaya müracaat yaparak, 2540 TL ödemeyi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası, 2540 TL ödemeye artı para olarak yapıyor.

Ülkemizde ençok emekli müşterisi olan bankaların başında gelen ve kamu bankası olan Ziraat Bankası, emekli olan müşterilere devamlı güncel kampanyalar yaparak emeklilerin acil para gereksinimlerini karşılamak istiyor. Emekli olan müşterilere banka ihtiyaç kredisi vermiş olduğu gibi, ayrıca kredi kartı isteyenlere de hızlı bir biçimde onay vermektedir. Kredi notuna bakmadan emekli maaşınızı Ziraat Bankası üstünden alıyorsanız, 200000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabileceksiniz.

Bankanın yapmış olduğu son kampanyayla beraber Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanan kişilere ayrıca, 2540 TL'ye kadar da nakit avans limiti açmaktadır.

Bu nakit avans limitini arzu ettiğiniz zaman hesabınız üstünden kullanabilir ve kullanım yaptıktan sonra ödemeye başlayabilirsiniz. Ziraat Bankası üstünden 2540 TL ödemesini satın aldıktan sonra isterseniz bu ödemelerin harcama yaptıktan sonra 12 ay vadeye kadar da böyle biliyorsunuz. Artı para müracaatsu yapmak istiyorsanız, bankanın mobil uygulamasına girerek kendi hesabınız üstünden kredili mevduat hesabı müracaatsu yapmanız yeterli olacaktır, Ziraat Bankası gibi diğer kamu bankaları olan VakıfBank Halkbank da aynı şartlar üstünde 2540 TL ödeme vermektedir.

Özel bankalardan 2540 TL ödeme nasıl alınır?

Emekli maaşınızı özel bankalar üstünden alıyorsanız, bankadan hemen internet bankacılığı şifresi alarak web üzerinden artı para nakit avans müracaatsunda bulunabilirsiniz. Hangi bankadan emekli maaş alıyorsanız o banka hesabınız üstünden almış olduğunuz internet şifresiyle beraber banka şubelerine gitmeden ya da hiçbir biçimde telefon etmeden web üzerinden mobil uygulama aracılığıyla artı para müracaatsunda bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum