1. HABERLER

  2. Şekerbank, Halkbank ve QNB Finansbank’tan Konut Kredisi Müjdesi Geldi! Bu Sabah Açıklandı!
Şekerbank, Halkbank ve QNB Finansbank’tan Konut Kredisi Müjdesi Geldi! Bu Sabah Açıklandı!

Şekerbank, Halkbank ve QNB Finansbank’tan Konut Kredisi Müjdesi Geldi! Bu Sabah Açıklandı!

Halkbank Şekerbank ve QNB Finansbank’tan uzuun vadeli ve düşük faizli ev kredisi müjdesi geldi!

A+A-

Şekerbank, QNB Finansbank ve Halkbank’tan uzuun vadeli ve düşük faizli ev kredisi geldi!
Ev satın alırken vade sayısının uzun olması kredi taksit tutarlarının daha ekonomik olmasını sağlamaktadır. Böylelikle kira öder gibi ev sahibi olmak çok daha avantajlı hale dönüşebiliyor. Bankalar tarafından konut kredisi vade sayısında farklı vade alternatifleri sunulmaktadır. Bu sebeple konut kredisini seçerken muhakkak vade sayısı detayına özen gösterilmelidir.. Türkiye’de en uzun süreli konut kredisi veren bankalar hangileri? Konut kredisinde en uzun vade sayısı kaç? Sorularının yanıtları haberimizde!

Şekerbank’tan 360 Ay Vadeli Konut Kredisi

Şekerbank kira öder gibi ev sahibi olmayı isteyenlerin tercihi konut kredisinde 360 aya varan vade olanağından yararlanabilme olanağı sunuyor. Şekerbank konut kredisine müracaatta bulunarak 360 aya varan vade olanağından faydalanabilir ve çok daha ekonomik ev kredisi taksitleri ile geri ödemede de güçlük yaşamazsınız. Şekerbank’ın düşük faizli ve 360 aya varan vade olanağı bulunan konut kredisinde, satın alacağınız konutun 75% oranındaki kısmı kredi limiti olarak tanımlanır. Şekerbank konut kredisi başvurusu için hemen size en yakın Şekerbank şubelerine başvuru yapabilirsiniz.

QNB Finansbank 180 Ay Vadeli Konut Kredisi

QNB Finansbank hayalinizdeki eve en ideal şartlarda sahip olabilmeniz için 180 aya varan vadeli ve düşük faizli konut kredisi sunuyor. 180 ay vade olanağı bulunan QNB Finansbank’taki konut kredisinden sabit faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. Böylelikle sürpriz olmayan geri ödemeler ile kendiniz için en ideal ödeme planını belirleyebilirsiniz. QNB Finansbank 180 ay vadeli ve 1.69% faiz oranlı ev kredisinde, satın alacağınız evin 80% oranındaki kısmı kredi limiti olarak tanımlanıyor.

Halkbank 120 Ay Vadeli Konut Kredisi

Kamu bankası Halkbank’tan ev satın almak isteyen fakat geri ödemede güçlük yaşamaktan çekinen yurttaşlar için hem düşük faizli hem de uzun süreli konut kredisi kampanyası sunuluyor. Halkbank konut kredisi vade sayısı 120 ay olarak belirlenmiştir. 120 ay vadeli Halkbank konut kredisinde 100 000 TL’ye kadar kredi limitlerinde 1.38% faiz oranı uygulanırken 1 000 000 500 000 TL’de 1.41% faiz oranı uygulanıyor. Esnek ödeme olanağından faydalanabileceğiniz Halkbank konut kredisi başvurusu için size en yakın Halkbank şubesine gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.