1. HABERLER

  2. Milyonlarca vatandaşa 7000 TL ödeme yapılacak! Son dakika Acil paraya ihtiyacı olan kişiler limitler belli oldu...
Milyonlarca vatandaşa 7000 TL ödeme yapılacak! Son dakika Acil paraya ihtiyacı olan kişiler limitler belli oldu...

Milyonlarca vatandaşa 7000 TL ödeme yapılacak! Son dakika Acil paraya ihtiyacı olan kişiler limitler belli oldu...

TC vatandaşlarına 7000 TL ödeme yapılacak. Başvurular bugün başladı. TC. Vatandaşı olan herkes 7.000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde ödeme alabilecekler. Acil paraya ihtiyacı olan kişiler bankalar üstünden hemen işlem yapacak. 36 ay vadeye kadar 7.000 TL'ye

A+A-

TC. Vatandaşı olan herkes 7.000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde ödeme alabilecekler. Acil paraya ihtiyacı olan kişiler bankalar üstünden hemen işlem yapacak. 36 ay vadeye kadar 7.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen kişiler ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli kredi işlemleri yapabileceklerdir.
7000 TL ve üstünde işlem yapacak olan kişiler banka kredi notuna göre onay olabilirler. Acil paraya ihtiyacınız var ise ve nakit kullanmak istiyorsanız 7.000 TL'ye kadar hızlı bir biçimde Kredi kullanabilirsiniz. 7000 TL ve 36 ay vadeli olarak kullanacak olan bu krediler de ilk taksit ödemeniz de 3 ay erteleme de yapabiliyorsunuz.

Akbank'tan 7000 TL ödeme için kredi müracaatsu...

Akbank üstünden 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli kredilerini Akbank internet bankacılığı olan Akbank direkt uygulaması üstünden hızlı bir biçimde yapabileceklerdir. Akbank ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak isteyenler 36 ay vadeye kadar bu kredileri istedikleri zaman kullanabilirler.

Akbank ayrıca 7000 TL kredi müracaatsunu SMS atarak

da yurttaşlara sağlamaktadır. Akbank 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi müracaatsu yapmak istiyorsanız, 4425 numarasına Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı da yazarak gönderin. 5 dakika içerisinde Kredi sonucu gelecek.

Denizbank TC Vatandaşlarına 7.000 TL'ye kadar hemen ödeme veriyor
Denizbank üstünden t.C. Vatandaşı olan kişilere 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verilmektedir. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli Kredi müracaatsunu Denizbank mobil uygulaması üstünden yapabiliyorsunuz.

Denizbank üstünden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek Kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını da yazarak 3280 numarasına gönderebilirler. 3280 numarasına gönderdiğiniz mesaj sonrasında sizlere Kredi hemen verilecek ve onaylanan kredi'nin hemen hesaba yatacak.

7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen kişiler DenizBank'ın fotoğrafı internet sitesine girerek burdan da 7000 TL müracaatta bulunabilirler.

Garanti Bankası 7.000 TL'ye kadar ödeme...

Garanti Bankası üstünden 7.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler kredilerini hemen aynı gün içinde alabilirler. Garanti Bankası şubelerine giderek kimlikle beraber müracaat yaptığımızda 7000 TL Kredi olanağı sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.