1. HABERLER

  2. Milyonlarca Emeklilere Müjde! Bir yılda çift ikramiye verilecek… Promosyon ve ikramiye şartları belli oldu…
Milyonlarca Emeklilere Müjde! Bir yılda çift ikramiye verilecek… Promosyon ve ikramiye şartları belli oldu…

Milyonlarca Emeklilere Müjde! Bir yılda çift ikramiye verilecek… Promosyon ve ikramiye şartları belli oldu…

Emekli vatandaşlar için son iki yıldır başlayan uygulama ile beraber hem ramazan ayında hem de kurban bayramında ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmeleri adına emekli ikramiye ödemesi veriliyor. Peki, 2021 yılında ikramiyeler ne kadar oldu?

A+A-

Emekli vatandaşlar için son iki yıldır başlayan uygulama ile beraber hem ramazan ayında hem de kurban bayramında ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmeleri adına emekli ikramiye ödemesi veriliyor. 1000 TL olarak verilen ikramiyeler yılda iki kere veriliyor olmasından dolayı vatandaşların ceplerine 2 bin TL olarak giriliyor. Tüm emekliler için 1000 TL olarak ödenen bu ödemeler elinden ya da babasından ölümlerinden dolayı dul ve yetim maaşı alanlar için de yapılıyor. Ramazan bayramına az bir zaman kala vatandaşlar için bu yıl çift ikramiye ödemesi yapılacak. Bunlara ek olarak yıl içerisinde verilecek promosyon ödemeleri ile beraber emeklilerin rahat bir nefes almaları için fırsatlar sunulacak. Emekli olmak için hak kazananlar ya da emekli olacak kişiler nasıl promosyon ödemesi alacaklarını da bir hayli merak ediyor. Sizler için emekli promosyon ve ikramiye ödemeleri hakkında merak edilen tüm detayları derledik. İşte merak edilenler…

En az 1500 TL…

2020 yılında bir anda artan korona vaka sayılarının ardından kimse mağdur olmasın diye hükümet kanadından emekli vatandaşlar için bir hamle yapıldı. Bunun ardından en düşük emekli maaşlarının 1500 TL olması sağlandı. Emekli olmak için hak kazanan kişilerin maaşları bağlandıkları an bir de verilen promosyon ödemeleri bir rahatlama dönemi sundu.

Emekli maaş müşterisi olmak için bankalar ile anlaşan kişiler için üç yıllık taahhüt karşılığında bir kereye mahsus olarak ödemeler yapıldı. Bu ödemeler;

  1. Maaşları 1500 TL olan vatandaşlar için 500 TL,
  2. Maaşları 1500 ila 2500 TL arasında olan vatandaşlar için 625 TL,
  3. Maaşları en az 2500 TL olan vatandaşlar için de 750 TL olarak yapıldı.

Fakat bankaların emekli maaş müşterisi olsunlar diye promosyon konusunda bir yarışa girmesi bu ödemelerin ek ürünler ile beraber 2250 TL seviyesine kadar çıkmasını sağladı. Eğer vatandaşlar yanlarında başka bir emekli götürür ya da düzenli otomatik ödeme talimatı verirse gibi durumlarda bu ödemelere artışlar getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.