1. HABERLER

  2. İslam Memiş, Yastık Altı Yatırımcılarının Yüreğine Su Serpti, Yapılan Bu Analizi Okuyan herkes Yeni Ev, Araba Alma Planı Yapıyor
İslam Memiş, Yastık Altı Yatırımcılarının Yüreğine Su Serpti, Yapılan Bu Analizi Okuyan herkes Yeni Ev, Araba Alma Planı Yapıyor

İslam Memiş, Yastık Altı Yatırımcılarının Yüreğine Su Serpti, Yapılan Bu Analizi Okuyan herkes Yeni Ev, Araba Alma Planı Yapıyor

Altında fiyatlarında büyük artışın başladığı dakikalarda Altın Kahini İslam Memiş yeni bir analiz daha yayınladı.

A+A-

Altında büyük yükselişin başladığı dakikalarda Altın Kahini İslam Memiş yeni bir analiz daha yayınladı. Küçük yatırımcının dostu olan, uzun sürede küçük yatırımcının kaybetmemesi için yorumlar yapan İslam Memiş, yatırımcının yüreğine su serpti! Altın düşer mi yükselir mi? 21 Eylül 2021 gram altın ne olacak? İşte ayrıntılar.

Altın Kahini İslam Memiş, yine küçük yatırımcıya moral verdi, yine umut depoladı!   Altın düşer mi yükselir mi merak edenler için son dakika profesyonel yorumu geldi. Türkiye’deki yatırımcılar 21 Eylül 2021 altın ne kadar olacak araştırılıyor. İslam Memiş, gram altın yükselir mi düşer mi diye beklenti içinde olanların yüreğine su serpti. Bu analizi okuyan altın yatırımcısının morali yerine geldi. Başarılı ekonomist, altın fiyatları düşer mi artar mı sorgulayanlara müjdeli yorum.

Dünyanın en eski parasına, gerçek paraya yatırım yapanlar bugün altın artacak mı, düşecek mi merak ediyor. Yeni alım yapmak isteyenler; altın fiyatları ne zaman düşer diye bir umut beklerken, alım yapan ve elinde tutanlar da altın fiyatları ne zaman yükselir diye soruyor. İslam Memiş profesyonel yorumlar yaparak, ekim ayında çok büyük bir yükseliş beklediğini duyurdu.

Küçük yatırımcıda tasarruf bilinci oluşturmaya çalışan, lüzumsuz harcamalardan kaçının, “işten artmaz, dişten artar” diyen İslam Memiş, “Geri çekilmeler uzun sürede çok büyük bir alım fırsatını içinde barındırıyor” dedi. Gram altının önümüzdeki ay 500 TL’yi geçmesini beklediğini ifade etti. 500’ü geçen altının önü de açılacak

Altın yatırımcısının üzülmeyeceğini, tam tersine kazanacağını dile getiren İslam Memiş, “Ons tarafında her ne kadar gerileme görsekte altın ve gümüş gibi kıymetli madenlerin gram fiyatında düşüşlerin sınırlı kalacağını göreceğiz. Aslında her düşüşün orta ve uzun vade için iyi bir alım fırsatı verdiğini sık sık belirtiyorum. Dünya da altın fiyatlarıyla ilgili düşüş haberleri geldiği zaman yerli ve küçük yatırımcılar bu beklenen düşüş gram altın bazında zannediyorlar. Halbuki bu haberlerin hedefi ons altın fiyatı oluyor” diyerek altın alacaklar dikkat dedi! Yükseliş bekleyenler yanılacak!

Yatırımcıların çok dikkatli olması gerektiğini; dolarla fiyatlanan ons altınla Türk lirası bazlı gram altın fiyatı farkını yapmasının şart olduğunu dile getiren Altın Kahini İslam Memiş, “O yüzden ons altın ile gram altın fiyatını birbirinden ayırt etmek gerekmektedir. Dolar kurunun yükselişi gram altının yükselişi manasına geliyor. Görüldüğü üzere gram altın fiyatındaki düşüşler 480 TL altına sarkma, kapanış göremiyoruz ama yukarı yönlü hamlelerde de kolaylıkla 490 TL seviyelerine çıkan bir gram altın gözlemliyoruz.

Ben tahminimce önümüzdeki aydan itibaren de 500 TL seviyesinin kırılacağı bir dönemin yaşanacağını tekrar anımsatmak isterim” diyerek altının önünün açık olduğunu müjdeledi. İslam Memiş’in görüşleri özetle böyle. Peki, siz ne düşünüyorsunuz? İslam Memiş’in analizi hakkında görüş ve önerilerinizi lütfen yorum bölümünden bizimle paylaşmayı unutmayın. NOT: Buradaki ifadeler yatırım tavsiyesi değildir, profesyonelın kendi fikirleridir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.