1. HABERLER

  2. İŞKUR Açıkladı! BİM, ŞOK ve A101 Marketlerine En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Başvuru İçin Gerekli Şartlar..!
İŞKUR Açıkladı! BİM, ŞOK ve A101 Marketlerine En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Başvuru İçin Gerekli Şartlar..!

İŞKUR Açıkladı! BİM, ŞOK ve A101 Marketlerine En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı Yapılacak! Başvuru İçin Gerekli Şartlar..!

BİM, ŞOK ve A101 gibi Türkiye'nin en çok tercih edilen marketleri personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı için gerekli şartları taşıyanlar başvuru yapabilecekler. Personel alımları için İŞKUR üzerinden başvurular gerçekleştirilebilecek. Açık kad

A+A-

BİM, ŞOK ve A101 gibi Türkiye'nin en çok tercih edilen marketleri personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı için gerekli şartları taşıyanlar başvuru yapabilecekler. Personel alımları için İŞKUR üzerinden başvurular gerçekleştirilebilecek. Açık kadrolara başvurular yapılacak. İşte İŞKUR üzerinden başvuru yapılacak iş ilanına ilişkin detaylar…

İŞKUR A101, BİM ve ŞOK marketleri için personel alımına ilişkin detayları açıkladı. Adayların hem işçi hem de personel pozisyonlarına alım yapılacak. Personel alım ilanının bir kısmı İŞKUR üzerinden yayınlanırken adaylar farklı şehirlerde yer alan birimler için farklı pozisyonlar daha değerlendirilecekler. İşte A101, ŞOK, BİM marketlerinin personel alımına ilişkin son dakika haberleri…

İŞKUR yayınlanan iş ilanında genel şartları açıkladı. En az ilköğretim mezunu olmak üzere lise, önlisans ve lisans düzeyinde personel alımı yapılacağı açıklandı. Marketlerde açık kadrolar için başvuru şartları ve iş ilanına başvuru oluşturacak adaylar için başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar belirtildi.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak?

BİM marketlerinde bulunan açık kadrolar; satış danışmanı, reyon görevlisi, beden işçisi, kasiyer, depo görevlisi, market elemanı pozisyonlarında alım yapılacak.

A101 marketlerinde bulunan açık kadrolar; forklift operatörü, şoför, depo görevlisi, market elemanı, muhasebe meslek elemanı, perakende satış elemanı alımı yapacak.

ŞOK marketlerinde bulunan açık kadrolar; perakende satış elemanı, reyon görevlisi, ambar/depo görevlisi, kasiyer, depo görevlisi /gıda, genel beden işçisi, satış danışmanı/uzmanı, forklift operatörü alımı gerçekleştirecek.

İlanlara Başvuru İçin Gerekli Şartlar?

Personel alımına ilişkin detaylar İŞKUR üzerinden incelenebilmektedir. Başvuru yapılacak ilanları görüntülemek isteyenler iş ilanı arama sayfasında işyeri unvanı yazan bölüme firma ismini yazarak ilanlarda gerekli şartları taşıyorlarsa başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Market alanında görev yapacak personelin özel koşulları sağlaması gerekiyor. İş ilanına başvuru yapacakların medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanın yayınlandığı ilde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak, takım çalışmasına uyumlu ve vardiyalı çalışabilmesi koşulu aranmaktadır. Bu şartları taşıyanlar değerlendirilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.