1. HABERLER

  2. Hesap ve maaş kartları için yeni bir kredi yöntemi geliyor! Maaşlar ile 10 bin TL kredi fırsatı…
Hesap ve maaş kartları için yeni bir kredi yöntemi geliyor! Maaşlar ile 10 bin TL kredi fırsatı…

Hesap ve maaş kartları için yeni bir kredi yöntemi geliyor! Maaşlar ile 10 bin TL kredi fırsatı…

Bankalardan müşterileri için yeni fırsatlar gelmeye devam ediyor. Maaş ya da hesap kartlarını aynı anda öğrenci kartlarında yer alan avans sistemlerinin bulunması kişilerin rahat bir nefes almasına yardımcı oluyor. Gelecek ay içerisinde alınacak olan ücre

A+A-

Bankaların müşterilerine verdikleri bu belirli oran ile rahat bir nefes almasına yardımcı oluyor. Harçlık avans sistemleri genel olarak öğrenciler için kurulan sistemlerden bir tanesi olarak dikkatleri çekiyor. Birçok öğrenci bu paraları nasıl alabileceklerini oldukça merak ediyor. Bir yandan da bu sistem sadece öğrenciler için değil çalışan ve emeklilerin maaş ve hesap kartları için de sunulmaya devam ediyor.

650 TL lisans olarak verilen lisans burslarının yanı sıra 1300 TL yüksek lisans ve 1950 TL doktora bursu alan öğrenciler öğrenimleri sırasında 600 TL harçlık avans sistemlerini kullanabiliyor. Acil bir durum olduğu zamanlarda kişiler bu sistemleri kullanarak bir sonraki ay alacakları burslardan bir kısımlarını almış oluyor. Alınan bu paralar da bir sonraki ay o kadar eksik yatarak kişilerden kesintileri yapılmış oluyor.

Maaşlı hesaplara da tanımlı…

Bankalar ve kurumlar arasında yapılan bir takım promosyon anlaşmalarının yanı sıra maaş müşterileri için kişilere bankalar tarafında ek bir hesap kartı veriliyor. Bu kartlara verilen 10 bin TL limit ile kişiler istedikleri zaman tek çekim olarak kredi alabilecekler. İstenilen miktar ne kadarsa banka kartından alınabilecek olduğu gibi kişiler bir andan da internet ve mobil bankacılık ile de bunları yapabiliyor.

Sistem ilk olarak bu durumları öğrenciler için sunmuş olsa bile bir yandan yaşanan bu zorlu günler içerisinde müşteri memnuniyeti için sunmaya devam ediyor. Maaş kartı ya da hesap kartı olan vatandaşlar için de sunuluyor olması anlık nakit ihtiyacı olan vatandaşların bir de kredi almak ya da farklı bir durum ile uğraşmak zorunda kalmasına destekleri vermesine yardımcı oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.