1. HABERLER

  2. Emekliler Mutluluktan şaşkına çeviren güzel haber geldi! Kredi Değil Tam 3.750 TL Ödeme verilecek ayrıntılar haberimizde....
Emekliler Mutluluktan şaşkına çeviren güzel haber geldi! Kredi Değil Tam 3.750 TL Ödeme verilecek ayrıntılar haberimizde....

Emekliler Mutluluktan şaşkına çeviren güzel haber geldi! Kredi Değil Tam 3.750 TL Ödeme verilecek ayrıntılar haberimizde....

Emekli olan kişilere 3750 TL ödemeleri anında hesaplarına atabilecekler. Bankalar kredi haricinde de emekli olan vatandaşlar daimi olarak güncel kampanyalar yapmaya devam ediyor. Pandemi döneminde ve yaz ayları döneminde daimi olarak emekli olan

A+A-

Kamu bankaları ve özel bankalar ile beraber ülkemizde bulunan ve faizsiz işlem yapan katılım bankaları üzerinden emekli olan kişiler istedikleri kampanyalara katılarak nakit olanaklarını hızlı bir biçimde karşılayabilirler.

Son dakika olarak yapılan bu yeni kampanyada 3750 TL'ye kadar emekli maaşınıza göre, nakit avans limiti alacak ve arzu ettiğiniz zaman hızlı birşekilde bu nakit avans limitini ister bankadan çekebilir, dilerseniz de ATM'leri kullanarak bu ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Kendi emekli maaşınızın üzerinden alacağınız bu nakit avans limitlerini müracaat yaptıktan sonra yüksek limitli almak istiyorsanız, banka kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Hangi bankadan emekli maaş alıyorsanız, bu bankanın internet bankacılığı üzerinden nakit avans limitine müracaat yaparak, hemen işlemlerinizi kolay bir biçimde yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası emeklilerine 3750 TL ödeme yapıyor.

Ziraat Bankası üzerinden emekli olan müşterilere 3750 TL'ye kadar ödeme yapılacak. Kamu bankası olan Ziraat Bankası, 3750 TL'ye kadar ödemeleri banka müşterilerine vermektedir. Emekli maaşı hesabınızın üzerinden alacağınız 3750 TL, ödemelerde, müracaat yaptıktan sonra emekli maaş hesabınızda artı para olarak belirtilecektir.

Emekli maaşını alan kişiler artık parayı kullanmak istiyorlarsa, hesaplarını kontrol edebilirler, bu biçimde dilerseniz internet bankacılığı üzerinden harcama yaparak, dilerseniz de banka ya da ATM'den bu paraları çekerek, arzu ettiğiniz zaman kullanabilirsiniz. 3750 TL, ödemelerde banka müşterilerine aylık ödeme olanağı sağlamaktadır.

12 ay vadeye kadar böyle bileceğiniz kullandığınız limit kadar ödemelerin Ziraat Bankası, sizlere kolay ve düşük faizli işlem yaparak ödemenizi sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.