1. HABERLER

  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı bankalar harekete geçti! 25 Bin TL destek kredisi verilecek...
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı bankalar harekete geçti! 25 Bin TL destek kredisi verilecek...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı bankalar harekete geçti! 25 Bin TL destek kredisi verilecek...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklama yapması ile birlikte bankalar atağa geçerek ihtiyaç kredisi kampanyalarında düşük faizli dönemi başlattı. İşte merak edilen detaylar…

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile bankalar düşük faizli kredi kampanyalarını başlatmış oldu. Açıklama ile birlikte atağa geçen Ziraat Bankası düşük faizli kredileri müşterilerinin ihtiyacına sundu.  Sunmuş oldukları kredi kampanyalarını 4 başlık altında topladı.

İhtiyaç, tatil, eşya ve borç kapatma kredisi olmak üzere 4 ayrı alanda nakit ihtiyacını karşılıyor.  İhtiyaç kredisi için 20.000 TL,  tatil kredisi için 25.000 TL, eşya kredisinde 15.000 TL ve borç kapatmada 150.000 TL kredi imkânı sunuyor.

Müşteri Odaklı Kredi İmkânı

Salgın hastalık döneminde düşük limitler ile verilen krediler, normalleşme sürecinde limitlerde yükseltme sağlanmıştır.  Kredi başvurusu yapmak isteyenlere, kredi kullanımdan 3 ay sonra olmak üzere 36 vade tanınmaktadır.  Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada bankaların müşteri odaklı olarak çalışmalarını dile getirdi. Ziraat bankasının yanında, Vakıf Katılım Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ta kredi imkânı sunmaktadır. Bu bankalar üzerinden kredi onayı alan vatandaşlar, faizsiz olarak kredileri kullanma imkânına sahip olacaktır.

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu

Kamu bankası olarak kredi imkânı sunan Ziraat Bankası üzerinden kredi için başvuru yapan vatandaşlar en yakın Ziraat Bankası şubelerine giderek kimlik ile birlikte gelir belgesini sunarak kredi başvurusu yapabilir. Kredi değerlemesi yapıldıktan sonra kredi onayı ile birlikte kredi 36 vadeye kadar kişiye sunulur. Farklı bankalarda olan kredi veya kredi kartı borcu, borç kapatma kredisi ile düşük faiz oranı ile kapatılabilecektir.

Ziraat Bankası’ndan Faizsiz Kredi 

Faizsiz kredi kullanmak isteyen vatandaşlar Ziraat Bankası üzerinden bunu gerçekleştirebilirler. Ziraat Katılım Bankası şubelerine giderek, kredi başvurusunda bulunabilirler. Ziraat Bankası’nın sunmuş olduğu faizsiz krediler, kar payı oranları ile birlikte verilir. Faizsiz ihtiyaç kredisine başvuru yapan kişiler 36 vadeye kadar ödeme imkânına sahip olur. Bu kredi imkânından faydalanmak için şubeler aracılığı ile başvuru yapmaları gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler