1. HABERLER

  2. Çalışan ve çalışmayan ev hanımı herkesi ilgilendiren açıklama! 1 Defaya mahsus herkese 601 TL ödeme yapılacak!
Çalışan ve çalışmayan ev hanımı herkesi ilgilendiren açıklama! 1 Defaya mahsus herkese 601 TL ödeme yapılacak!

Çalışan ve çalışmayan ev hanımı herkesi ilgilendiren açıklama! 1 Defaya mahsus herkese 601 TL ödeme yapılacak!

Devlet tarafından karşılıksız bir biçimde verilecek olan ödemeler sırasında dilekçe hazırlanarak SGK kapsamında müracaat yapmak gerekir. Verilen ödemeler 300 ila 601 TL arasında değişiklik göstermeye devam ediyor. Aileler 4 ay boyunca rapor parasıyla

A+A-

Devlet tarafından karşılıksız bir biçimde verilecek olan ödemeler sırasında dilekçe hazırlanarak SGK kapsamında müracaat yapmak gerekir. Verilen ödemeler 300 ila 601 TL arasında değişiklik göstermeye devam ediyor.

Aileler 4 ay boyunca rapor parasıyla Çalışan ve çalışmayan herkesi çok yakından ilgilendiren açıklamalara sırasında bir kereye mahsus olarak herkese müracaat yapma durumlarında 601 TL ödeme olacağına dair çarpıcı açıklamalar geliyor. Başvuru süreçleri aile çalışma ve sosyal hizmetler merkezleri üzerinden gelecek. Devlet kanadından doğum yardım para ödemeleri verilecek.

Bakanlık tarafından gelen destek ödemelerine bakılacak olduğu zaman ilk doğumlar sırasında 300, ikinci doğum sırasında 400 ve üçüncü doğum için 601 TL ödeme verilecek. Çocuk yardım ödemeleri ile alakalı ayrıntılar netlik kazanmaya başladı.

Doğum yardım parası

Doğum yardım parasıçalışan veya çalışmayan herkese SGK kapsamında dilekçe ile başvurma durumunda herkese verilmekte. Bunun için ödemeler 300 ila 600 TL arasında değişiklik gösterirken; ilk doğumlar sırasında 300, ikinci doğum sırasında 400 ve üçüncü doğum için 601 TL ödeme verilecek. Başvurular bir taraftan da herkes oturduğu yerden online bir biçimde müracaat yapmak için e devlet üzerinden de yapabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.