1. HABERLER

  2. Başvuran herkes anında parasını alabilecek! Faizsiz 84 ay vade ile 150 bin TL kredi müjdesi geldi…
Başvuran herkes anında parasını alabilecek! Faizsiz 84 ay vade ile 150 bin TL kredi müjdesi geldi…

Başvuran herkes anında parasını alabilecek! Faizsiz 84 ay vade ile 150 bin TL kredi müjdesi geldi…

Korona virüs salgınından dolayı ekonomi de ciddi anlamda dalgalanmaya başladı. Devlet tarafından verilen yardımlar bu zorlu süreçlerde daha da çok önem kazanmaya başladı.

A+A-

84 ay vade ile 150 bin TL ye kadar sıfır faiz oranı ile verilecek olduğunun duyurusu yapılan kredi binlerce vatandaşın ilgisini çekmeyi başardı. Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var ismi ile verilen kampanyadan binlerce vatandaş yararlanabilecek. Devlet tarafından verilen yüzde 0 faiz oranlı kredi desteklerinin şartları araştırılan konuların en başında geliyor.

Maddi anlamda zorluk çeken vatandaşlar için başlatılan bu kampanya kapsamında 81 il geneli tarım il müdürlüklerine başvurular yapılarak 150 bin TL ye varan faizsiz kredi fırsatları sunulacak olduğuna dair açıklamalar yapıldı.

Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var…

Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var ismi ile verilecek kredi kapsamında yüzde 0 faiz oranı uygulanırken tam 84 ay vade ile 150 bin TL ye varan kredi verilecek. Proje hakkında açıklamalar yapılırken; ‘’ Bu zorlu günlerde kendileri için küçük baş hayvan yetiştiriciliğine devam eden ya da daha önceden yapanların işletme genelinde 6 ila 24 aylık dişi hayvan sayılarının en asgari olarak 100’e tamamlanması gerekiyor. Kredi vade süreçlerinde ( en az 7 yıl ) işletmelerinde dişi olan küçük başların 100 tane altına inmemesi şartı ile banka tarafından üreticilere 150 bin TL faizsiz olarak kredi fırsatlar sunulacak. Proje süreçlerinde koyunların ırkları; kıvırcık – merinos – Karacabey merinosu – Anadolu merinosu – orta Anadolu merinosu ırklarından oluşabilecekler. ‘’ ifadelerine yer verildi.

Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var proje başvuruları…

Köyümde yaşamak için bir sürü nedenim var proje başvuruları belli oldu. Başlatılan kampanyadan yararlanabilmek adına kişilerin 81 ilde yer alan tarım müdürlükleri şubelerine giderek yapmaları gerekir.

  1. 18 yaşını doldurmuş
  2. TC vatandaşı
  3. Proje başlamadan küçük baş hayvan yetiştiriciliği yapması
  4. İlk kez küçük baş hayvan yetiştiriciliği yapmak
  5. En az 100 dişi 6 ila 24 ay arasında küçük baş hayvan sahibi olma şartları aranır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.