1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Ünlü Astrolog Uyardı; 09 Mayıs 2022 Pazartesi Günü Boğa, Aslanlar, Akrep, Balık Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...
Ünlü Astrolog Uyardı; 09 Mayıs 2022 Pazartesi Günü Boğa, Aslanlar, Akrep, Balık Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...

Ünlü Astrolog Uyardı; 09 Mayıs 2022 Pazartesi Günü Boğa, Aslanlar, Akrep, Balık Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler...

Hayatımızda meydana gelen ve hayatımızla ilgili çıkarımlarda bulunmayı mümkün kılan belirtiler günlük, haftalık ve aylık olarak takip edilmektedir. Astrolojide burçlar, güneş ve gezegenlerin döndüğü ekliptiğin her iki tarafında yaklaşık 10 derece genişliğindeki ZODYAK kuşağı tarafından belirlenir. Burçlar belirli bir tarihten sonra isimlendirilir ve 12 burcumuz vardır. Bunlar;

A+A-

Başak/23 Ağustos – 22 Eylül

İlişkinizde birincil karar verme yetkisinin kimde olduğunu belirlemek, istediğiniz kadar kolay olmayabilir. Her iki tarafın da üzerinde anlaştığı ve duygusal olduklarını iddia ettikleri net bir cevap yoksa durum daha da kötüleşebilir. Bu ilişkiye gerçekten değer veriyorsanız, karşılıklı ve dürüstçe birkaç şeyden vazgeçmeniz gerekir.

Aslan/23 Temmuz – 22 Ağustos

Dış dünyadan onay almak, kim olduğunuzla ilgili endişelerinizi gidermenin en iyi yolu gibi görünüyor, bu yüzden insanlar tarafından tanınma ve sevilme arzusu sizi yönlendiriyor.Bunu hissedebilirsiniz. Hırslarınız sizi gerçekten değerli başarılara götürüyor, ancak sunulan ödüllerin tadını çıkarmak için bu duyguları gerçekten bağlantı kurduğunuz insanlarla paylaşmalısınız.

Terazi/23 Eylül – 23 Ekim

Kariyeriniz için fedakarlık yapmanın şart olduğu inancı, bugün sizi çok çalışmaya motive edebilir, ancak önce onları eleştirebilir, sonra kendinizi sorgulayabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar özverili olmayan birini görebilirsiniz. İster bir iş, ister çok çalıştığınız bir ilişki olsun,  istediğiniz sonuçları alamamış olun, hayal kırıklığınızla yüzleşmek ve daha iyi bir yol seçmek için iyi bir hamle olabilir.

Oğlak/22 Aralık – 20 Ocak

Evinizi düzenlemek istiyorsunuz.Ancak yardım aradığınız kişiler sizinle aynı fikirde olmayabilir. Dinlemiyorsanız ve ne istediklerini umursamıyorsanız, size müdahale etmeye çalışabilirler. Başkalarının yardımı veya görüşü olmadan bir problemle başa çıkamıyorsanız, onu yeterince istemiyor olabilirsiniz veya bu sizin için doğru hareket olmayabilir.

Kova/21 Ocak - 18 Şubat

Görünüşte sonsuz iş yükleriyle ilgili gerginlikler başkalarını etkileyebilir. Öte yandan, birisini daha adil bir sorumluluk paylaşımı konusunda uyarma fikrinden hoşlanmayabilirsiniz. Birini incitmemek için sakince düşünebilirsiniz, ancak kendinizi doğru kelimelerle ifade etmek size beklediğinizden daha iyi sonuçlar verebilir.

Yay/23 Kasım – 21 Aralık

Bugün yolunuza çıktığını düşündüğünüz kişilere karşı bir savunma, hatta bir karşı saldırı planlamak isteyebilirsiniz. Birbirinizin hassas sınırlarıyla bilinçli olarak başa çıkmak, daha sonra özgüvenin azalmasına neden olabilir. İşler her zaman yürümez ve herkes iyi niyetli olmasa da sana yakıştığına inanmaktan vazgeçmemelisin. İyiyi seçen, iyiyi ısrarla bulur.

Yengeç/22 Haziran – 22 Temmuz

Bir kişiyi veya belirli bir kişiyi etkilemek şimdilik sizin için daha önemli görünebilir, ancak ekonomik olarak yorucu bir duruma girdiğinizde her şey kafa karıştırıcı olabilir. Bir adım öne çıktığınızda etrafınızdaki insanlar için yeterli olmadığınızı düşünüyorsanız, kendiniz yerine çevrenizdeki insanları değiştirmeniz gerekebilir. Kendini güvende hissediyorsun.

Akrep/24 Ekim - 22 Kasım

Sınırlarınıza saygı duymayan arkadaşlarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Çatışma yaşamamak için dikkatli olmalısınız. Kariyerinizi ileriye taşımak istiyorsunuz, ancak sizi nereye götüreceğini tahmin edemezsiniz. Belki de böyle büyük bir kararı aceleye getirmemelisin. Bugün çabalarınız için bazı ödüller kazanarak hayatınızın alanında bir denge bulabilirsiniz.

Balık/19 Şubat - 20 Mart

Bugün anlık duygularınızla hareket ederseniz, kendinizi büyük, gereksiz alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Moraliniz bozuksa ve bu durumdaysanız, cüzdanınıza ulaşmadan önce arkadaşlarınızla sohbet etmeyi deneyin. Seni inciten şeyi değiştiremeseler bile, görülme ve duyulma hissi başlı başına çok rahatlatıcı, sadece para israfı değil, aşk hayatı buluşmanızda yanlış kararlar vermek de sizi bundan kurtarabilir.

Boğa/21 Nisan – 20 Mayıs

Ne olduğunu tam olarak anlayamamanın asi hissi, sizin için biraz sinir bozucu olabilir. Tüketmek için enerji doludurlar, ancak kullanmak için yeterince anlamlı olanı bulmak zor olabilir. Neyse ki, rutininiz bugün normalden daha yoğun olabilir! Yapmanız gerekenleri yapma sürecinde, şimdi ihtiyacınız olan hedeflerle karşılaşabilir ve daha sonra finansal olarak karlı olabilirsiniz.

İkizler/21 Mayıs - 21 Haziran

Karmaşık duygularınızı etrafınızdakilerden iyi sakladığınızı düşünebilirsiniz, ancak herhangi bir kırgınlık konuşma tarzınızda düşündüğünüzden daha belirgin olabilir. İnsanları iyi olduğunuza ikna etmeye çalışmak yerine duygularınızı gösterin. İnsanlar muhtemelen bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorlar ve ikisi arasında neden sağlam bir iletişimin önünü açtıklarını öğreniyorlar.

Koç/21 Mart - 20 Nisan

Çok sayıda insanın sözcüsü olduğunuzu düşünebilir ve bir grup adına konuşurken değişebilecek fikirlerden heyecan duyabilirsiniz.Kalabalığı öne çıkaran şeyin güçlü bir savunucususunuz. Bunu yapmanın uygun olmadığını düşünebilirsiniz. İnsanları hareketlerinizin ve açıklamalarınızın mantığının ötesine kendinizden uzaklaştırabilirsiniz. Sadece kendinizi ifade etmeyi değil, aynı zamanda nerede duracağınızı da düşünün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.