1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Ünlü Astrolog Uyardı; 08 Mayıs 2022 Pazar Günü Koç, Aslanlar, Başak, Kova Dikkat! Hayatınız Çok Fena Karışacak...
Ünlü Astrolog Uyardı; 08 Mayıs 2022 Pazar Günü Koç, Aslanlar, Başak, Kova Dikkat! Hayatınız Çok Fena Karışacak...

Ünlü Astrolog Uyardı; 08 Mayıs 2022 Pazar Günü Koç, Aslanlar, Başak, Kova Dikkat! Hayatınız Çok Fena Karışacak...

Burç yorumları  doğduğunuz tarih ile ilgili  olarak belirlenmiş astrolojik yorumlama yapma şekline denir. Burç yorumu genelde kişiye ait günlük enerji, duygu, karakter değişimi konusu hakkında değişimleri yorumlar. 

A+A-

Günlük Burç yorumları genelde günlük olabilecek astrolojik olaylar doğrultusunda tahmin ve yorumlamalar ile yapılır. Terazi, aslan, kova,  boğa, ikizler,  yay,  koç, başak, yengeç, akrep,  balık, oğlak  olmak üzere toplam da 12 tane ay burcu bulunur.

Terazi; 23 Eylül / 22 Ekim

Her şeyi denli yapmak zorunda değilsin. Her şey kusursuz olmak zorunda da değil.  Yanlış yapmadan doğruyu öğrenmek zordur. Bırak herkes bildiği yoldan gitsin sen yaptığını bildikten sonra gerisi boş. 

Aslan; 23  Temmuz / 22 Ağustos            

Sosyal ortamlara katılmak seni mutlu eden baş etkenlerden biri. Fakat gün sonunda sesten bu kadar rahatsız olmanda kaçılmaz bir sebep oluyor.  Kendini iyi hissetmen için sana göre ortamlara katılman daha iyi olacaktır.

Kova; 22 Ocak / 19 Şubat

Bugün kendini dışarı atma isteği içerisinde sosyal olma çabası içerinde olabilir. Çevresinden beklenmedik bir davet alabilir. Ve bu davet ilgini oldukça çekeceğe benziyor. Zaman içerisinde  sorumluluklarını bir kenara atıp vaktini farklı etkinlikler yapmak için hem de zihninin dağılması ve yaratıcı düşünme çabası artmasına yardımcı olur. Gün içerisinde şüpheci durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendinden emin olman yolunda daha doğru kararlar verdiğin anlamına gelir. Doğru adımlar atman sana ilerisi için yardımcı olacaktır.  

Boğa; 21 Nisan / 21 Mayıs 

Kendine olan ilgini oldukça azalmış durumda ve kendine vakit ayırmadığının farkında olman gerek vakit senin vaktin zaman kaybetmeden kendine odaklanman lazım. Kendine farklı aktiviteler yaratabilir ve sosyal olabilirsin. Özelikle ruhsal sağlığın için oldukça önemli bir karar olacak kendine ayırdığın vakit. Gün içerisinde iyi veya kötü haberler alabilir ve bundan kaynaklı farklı rotalar yaratabilirsin. 

İkizler; 22 Mayıs / 22 Haziran 

Gün içerisinde karşına farklı alanlarda kazanç sağlayabilecek kapılar çıkabilir. Atik davranman ve  hızlı düşünmene yardımcı olacaktır.  Gün sonuna doğru geçmişten  kalan dostların karşılaman mümkün.  

Yay; 22 Kasım  / 21 Aralık 

Mantık senin adın gibi her kararın mantığı sana hep doğru pay vermekte. Doğru yoldasın fakat duyguları yok saymak eksiklik yapabilir. 

Koç; 21 Mart / 20 Nisan 

Baskın olmak zorunda olmadığının farkına varman gerek. Zira yanlış anlaşılman an meselesi. Dikkatli olmanda fayda var. 

Başak; 23 Ağustos/ 22 Eylül 

Her şeyi bu kadar düşünmek seni yoruyor olabilir ama unutma bunu kendine dert yapan sensin. Her şey güzel giderken kusur aramayı bırak ve anı yaşa. 

Yengeç; 23 Haziran  / 22 Temmuz 

Gün içinde olumsuz şeyler için karşılaman seni üzebilir ama senden kaynaklı olduğunu bilip ona göre davranmak sana fayda sağlayabilir. Kendini kötü hissetmen an meselesi kötü düşünce seni sadece negatif bir duygu içine sürükler iyi düşünmek senin elinde. 

Akrep; 23 Ekim  / 21 Kasım 

Gelecek korkusu yapmak sıkıcı gelebilir bu nedenle sağlam adımlar atmak senin elinde işi sağlama almak senin için zor olmasa gerek.  

Balık; 20 Şubat  / 20 Mart 

Her şeye bu kadar üzülmek zorunda değilsin.  Üzülürken günü kaçırman anı unutmana sebep oluyor. Hayat devam ediyor güzel şeyler düşünmeye çalışmanda fayda var. 

Oğlak; 22 Aralık  / 21 Ocak 

İnat ile yaptığın her iş karşına engel olarak çıkmaya devam etmekte. Empati yapmadıkça üzülen hep sen olacaksın. Anlayış en büyük sabır kapısıdır. 

Formun Üstü

Formun Altı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.