1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Sevgili Burçlar Ünlü Astrolog Uyardı;06 Mayıs 2022 Cuma Günü 3 Burç İçin Kritik Uyarı Geldi Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler..
Sevgili Burçlar Ünlü Astrolog Uyardı;06 Mayıs 2022 Cuma Günü 3 Burç İçin Kritik Uyarı Geldi Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler..

Sevgili Burçlar Ünlü Astrolog Uyardı;06 Mayıs 2022 Cuma Günü 3 Burç İçin Kritik Uyarı Geldi Dikkat! Başınıza Neler Gelecek Neler..

Hafta sonu hangi burç nasıl bir tatil geçirecek? İyi bir hafta sonu geçirirken burç yorumlarını okumak hoşunuza gidiyor ise işte 06 Mayıs 2022 Cuma burç yorumları…

A+A-

Sevgili Koç

Yeniden başlamak için bir gün. Özellikle sabahın erken saatlerinde temas kurduğunuz kişilere sert itirazlarda bulunabilirsiniz. Ancak bu görüş ve tutumların ilişkilerini ciddi şekilde etkileyeceği görülüyor. Bu nedenle yalnız kalabileceğiniz bir ortamda vakit geçirmenizi, sakinleşmenizi ve kafanızı dinlemenizi tavsiye ederim. Öte yandan, günün sonuna doğru sizi bekleyen akademik fırsatları kaçırmamanız gerektiğini de hatırlatalım. 

Sevgili Boğa

Gün içinde çevrenizdekilere yapılan saygısızlık, sinirlerinizi yoruyor gibi görünüyor. Özellikle işyerinde ortaya çıkabilecek stres konusunda size tavsiyem, çevrenizdeki herkes için sınırlarınızı netleştirmenizdir. Böylece gelecekte benzer sorunların ortaya çıkma olasılığı giderek azalabilir. Ayrıca kalabalık yerlerde otoritenin sarsılması sizin için oldukça tatsız bir olaydır. 

Sevgili İkizler

Özgürlüğünüz kısıtlandığında, çevrenizdekilere pençelerinizi gösterin ve kesinlikle haklısınız. Hiç kimsenin sizin sınırlarınızı aşmaya veya sizin adınıza kararlar almaya hakkı yoktur. Eminim bir süre sonra insanlar nerede duracaklarını öğreneceklerdir. Ayrıca günün sonuna doğru çevrenizdeki bazı kişiler arasında gelişebilecek hafif sürtüşmeler sizi tedirgin ediyor gibi görünüyor. 

Sevgili Yengeç

İşkolikliğinizin ön planda olduğu gün sizi bekliyor. Özellikle böyle anlarda size tavsiyem şudur: Sizi bu kadar yoran işlere girmeyin. Çalışmaktan ve üstlendiğiniz işleri yapmaktan keyif alsanız da sonunda yoruluyorsunuz. Bu durumda kendinize vakit ayıramazsınız. Şimdi biraz boş zamanınız olmalı ve uzun zamandır düşündüğünüz ve yapamadığınız önlemleri uygulamaya başlamanız gerekiyor. 

Sevgili Aslan

Derin düşüncelere dalacağınız bir gün sizi bekliyor. Görünüşe göre sabahın erken saatlerinde bir yakınınızla ilgili aldığınız tatsız haber başınızı döndürüyor ve sizi onlarca farklı senaryo üretmeye zorluyor. Ancak olumsuz düşüncelerinizle kendinize ve çevrenizdekilere kötü enerjiler çekmemelisiniz. Özellikle sabahın erken saatlerinde karşınıza çıkan iş fırsatlarına katılarak sadece zihninizi dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda kendiniz için de ödüllendirici aktiviteler yaratabilirsiniz. 

Sevgili Başak

Gururunuz nedeniyle, her fırsatta kendinizi muhtaç durumda bulur ve başkalarının yardımına ihtiyaç duyarsınız. Ama bu gibi durumlarda size tavsiyem: fazla çabalamayın. Çevrenizdeki insanların veya ailenizin size yardımcı olabilecekleri zamanlardan yararlanmalarına izin verin. Hayatınızdaki her türlü sorunu kendi başınıza çözmek zorunda değilsiniz. Günün sonuna doğru aşırı duygusal olmak da normaldir. Size tavsiyem: güvendiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirin. Daha iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. 

Sevgili Terazi

Hayatında bir boşluk hissediyorsun ama buna tam olarak neyin sebep olduğundan emin değilsin. Böyle zamanlarda canınızı sıkan şeyleri yakın arkadaşlarınızla paylaşmanızı tavsiye ederim. Bu sayede en azından hayatınızı biraz daha kolaylaştırabilir ve ilerleyen günlerde kafanızda birikip dolaşacak olan sorunlardan uzaklaşabilirsiniz. Ayrıca günün sonlarına doğru işinizle ilgili aklınıza gelen yaratıcı fikirleri saklamamanız gerektiğini de hatırlatırım. 

Sevgili Akrep

Kendinizi çevrenizdeki insanlarla ve onların başarılarıyla karşılaştırmayı bırakmalısınız. İçinde bulunduğunuz rekabet duygusunu bir kenara bıraktığınızda hem iş hem de akademik yaşamınızda net bir kafayla daha iyisini yaptığınızı göreceksiniz. Ama her şeyden önce biraz rahatlamanız, planlarınızı netleştirmeniz ve endişelerden kurtulmanız gerekiyor. O yüzden sana tavsiyem sevdiklerinle güzel bir akşam organizasyonu planlaman, bir an için kendini her şeyden soyutlaman ve sadece eğlenceye odaklanman. 

Sevgili Yay

Yatırımcı ruhunun ön planda olabileceği gün sizi bekliyor. Özellikle böyle anlarda, çevrenizdeki insanları ilgilendiren olasılıklara gözlerinizi ve kulaklarınızı açmanızı tavsiye ederim. Doğru zamanda doğru adımı atmak, hiç beklemediğiniz faydaları elde etmenize yardımcı olabilir. Ancak yatırımınızın her detayını dikkatlice ve derinlemesine analiz etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Zarar verme ihtimalinin her zaman olduğunu hatırlatmama izin verin. 

Sevgili Oğlak

Çevrenizdeki insanlar sizin adınıza kararlar alıp üzerinizde baskı kurduğunda bu gerçekten nefret ettiğiniz bir şeydir. Bu yüzden sana tavsiyem bir an önce hayatının kontrolünü eline alman. Bu sayede ilerleyen günlerde hissettiğiniz baskıyı yavaş yavaş bırakacak ve gevşemiş olacaksınız. Çevrenizde sizi kontrol eden, manipüle eden ve baskı altında tutan insanlara karşı yeni tutumlarınız ters tepebilecek olsa bile, kararlarınızdan vazgeçmemeniz gerektiğini de hatırlatırım. Çevrenizde sizi rahatsız eden insanlardan bir an önce kurtulmanız gerekiyor. 

Sevgili Kova

Ekonomik sorunlar bütün gün sizi meşgul ediyor gibi görünüyor. Ayrıca bu durum gelecek korkusuyla birleşince kafamdaki sorunlar artıyor gibi. Böyle zamanlarda, geçmiş başarılarınızı hatırlamanızı öneririm. Yani önerdikleriniz kendinize olan güveninizi yeniden kazanmanıza ve cesaret bulmanıza yardımcı olabilir. 

Sevgili Balık

Geçmişten gelen ve artık seni rahatsız eden bir ruh halindesin. Öncelikle verdiğin bütün kararlarının arkasında dur çünkü doğru kararlar veriyorsun. Fakat seni çevren eski sen olmaya zorluyor bunu sana hatırlatırım. Yoksa tüm çabaların ve uğraşıların boşuna gidecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.