1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Günlük Burç Yorumları: 10 Mayıs 2022 Salı Ünlü Astrolog açıkladı! 3 Burç için Kritik Uyarı Geldi Hazırlıklı Olun!
Günlük Burç Yorumları: 10 Mayıs 2022 Salı Ünlü Astrolog açıkladı! 3 Burç için Kritik Uyarı Geldi Hazırlıklı Olun!

Günlük Burç Yorumları: 10 Mayıs 2022 Salı Ünlü Astrolog açıkladı! 3 Burç için Kritik Uyarı Geldi Hazırlıklı Olun!

Günlük burç yorumları astroloji hakkında kişilerin bilgi sahibi olmasını sağlar. Doğum günlerine ve saatlerine göre yapılacak burç belirleme işleminden sonra bireyler ait oldukları burcun etkilerini yaşar. Bu yüzden de günlük burç yorumları dikkatli bir şekilde takip edilir.

A+A-

Ay, güneş gibi etkilere maruz kalan burçlar her gün yeni bir yol haritası ile karşınıza çıkar. Ay ve güneşten gelen bu etkiler de yaşamınızı oldukça etkilemeye yeter. Günlük burç yorumlarını dikkate alarak hayatınıza yön vermeniz de mümkündür. Zira burçlar insan yaşamını derin etkileyecek boyuttadır.

Terazi; 23 Eylül / 22 Ekim

Kendini olabildiğince düşüncelerden uzak tutmalısın. Her şeyi senin halletmen ya da bu kadar kafaya takman doğru değil. İlerleyen zamanlarda bu durum sağlığını olumsuz etkileyen bir faktör olarak karşına çıkabilir.

Aslan; 23 Temmuz / 22 Ağustos

Para ve gücün elinde olmasını isteyen bir burç olarak bugün beklentilerin karşılanmayabilir. Yapacağın alışveriş ya da iş ortaklıklarına dikkat etmende fayda var. Büyük kayıplar yaşamamak için bir uzmandan destek alman gerekir.

Kova; 22 Ocak / 19 Şubat

Hayatında olan bitenleri düşünerek bir yere varamazsın. Hayatın içinde kendini kapatmak yerine aktif olmayı denemelisin. Bu durum ruhuna iyi gelecek, yeni kapıların açıldığını görmene ışık olacaktır.

Boğa; 21 Nisan / 21 Mayıs

Kazalara karşı dikkatli olmalısın. İş ya da ev hayatında ufak çaplı kazalar ile yaralanman söz konusu. Tedbirli ve dikkatli çalışarak yapman gerekenleri yapmalısın.

İkizler; 22 Mayıs / 22 Haziran

Maddi olarak büyük kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olan birikime sahip çıkmanın zamanı. Hiçbir ortalığa ya da yeni bir iş hayatına adım atmayın. Aksi halde kazanç yerine büyük kayıplar peşinizi bir süre bırakmayacak.

Yay; 22 Kasım / 21 Aralık

Davetlerde davetlere koşacaksınız. Aşırı bir yorgunluk hissetmiş olsanız da gün sonunda yatağınıza büyük keyif almış olarak gireceksiniz. Yeni arkadaşlık edinmeniz mümkün.

Koç; 21 Mart / 20 Nisan

İnsanlar hakkında ilk düşündüğünüz durumların doğruluğunun yüksek olduğu bir süreç geçiriyorsunuz. Sezgisel gücünüzde artış söz konusu. Ancak inadı bırakarak insanlara söz hakkı tanımayı da ihmal etmeyin ki onlar hakkında yanılmayın.

Başak; 23 Ağustos / 22 Eylül

Alışveriş içinde kaybolup oldukça yüksek meblağ da para harcayabilirsiniz. Kazancınız giderlerinizi bu günlerde yeterince karşılayacak. Bu yüzden maddi düşüncelerden arınarak sevdikleriniz ile birlikte çeşitli aktivitelere de dahil olabilirsiniz.

Yengeç; 23 Haziran / 22 Temmuz

Aile yaşantınız biraz zorluklar ile geçse de bu süreç çok da uzun sürmeyecek. Akılcı ve pratik düşünme yeteneğinizi kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Ancak akraba ilişkilerinde maddi konulara dikkat etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Akrep; 23 Ekim / 21 Kasım

En kısa zamanda harika haberler alacağın bir zamandasın. Evli akrepler bebek haberi ile mutluluğu zirvede yaşarken, bekar olanlar için aşk kapıda bekliyor. Gönlünüzün hissettiği sezgiye güvenin.

Balık; 20 Şubat / 20 Mart

Günlerdir çektiğiniz üzüntü ve akıttığınız gözyaşları bugün son buluyor. Geride kalan kötü günler yerini neşe, eğlence ve huzura bırakıyor. Bu da sizi daha aktif ve hareketli bir dönemin içine sokacak. Hareketli dönemin başlaması ile birlikte hayatınızın eşini de bulmanız an meselesi.

Oğlak; 22 Aralık / 21 Ocak

İnadınız ile başaramadığınız bir iş olmasa da bugün inatlaşmalardan vazgeçmeniz gerekiyor. İnatçı tutumunuz devam ederse yalnızlaşarak hata yapma oranınız yükselecek. Bu da sizi hem aile hem de kariyer hayatında bir çıkmaz içine sokacak, zorlukların art arda gelmesine neden olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.