1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. Burçlar Dikkat Ünlü Astrolog 1 Mayıs 2022 Pazar Günlük Burç Yorumlarını açıkladı: Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Başınıza Neler Gelecek Neler?
Burçlar Dikkat Ünlü Astrolog 1 Mayıs 2022 Pazar Günlük Burç Yorumlarını açıkladı: Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Başınıza Neler Gelecek Neler?

Burçlar Dikkat Ünlü Astrolog 1 Mayıs 2022 Pazar Günlük Burç Yorumlarını açıkladı: Koç, Aslanlar, Akrep, Kova Başınıza Neler Gelecek Neler?

1 Mayıs 2022 Pazar tarihli burç yorumları nasıl? İşte bugünün(1 Mayıs 2022 Pazar) günlük burç yorumu sizlerle..1 Mayıs 2022 Pazar Günlük Burç Yorumları; 1 Mayıs 2022 Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

A+A-

1 Mayıs 2022 Pazar günlük burç yorumları! Burçların aşk yorumları, günlük burç özellikleri ve astroloji yorumları burçların dikkat etmesi gereken konular nelerdir merak ediliyor.

1 Mayıs 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili koçlar bugün aslında sizin isteğiniz dışında gerçekleşen olaylar yaşayabilirsiniz. Bu olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız gerekebilir. Ani ve fevri hareketlerde bulunmamanızı öneriyoruz. Aksi halde bu aileniz olabilir partneriniz olabilir istenmeyen kavgalara ve sorunlara mahal verebilirsiniz.

1 Mayıs 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Yorumu

Sevgili boğalar bugün tutkularınızın peşinden gitmek isteyebilir buna engel olamayabilirsiniz. Kafanız bazı konularda karışık. Ama doğru ve emin adımlar atmak her zaman sizin elinizde. Hayallerinizi gerçekleştirmek tamamen sizin çabanıza bağlıdır. Şu sıralar ihmal ettiğiniz şeyler var. Üzerine düşmelisiniz.

1 Mayıs 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Yorumu

Sevgili ikizler, bugün hasta olan bir arkadaşınız veya çevrenizi ziyarete gidebilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyacı var. Özgüveniniz ve iletişim gücünüz bugün sizi gözler önünde olacağınız bir konuma getirebilir.

1 Mayıs 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yengeçler Sabırlı olmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Eleştiriler sizi düşürmek için değil daha çok geliştirmek için varlar. Olayları geniş bir yelpazeden değerlendirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.  Düşüncelerinizi ve istekleriniz kabul ettirme konusunda ısrarcı davranabilirsiniz.

1 Mayıs 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Yorum

Sevgili aslanlar bugün,  karşınıza çıkan fırsatları hatta ve hatta ayağınıza kadar gelen fırsatları kaçırmamalısınız. Duygusal anlamda yoğun geçireceğiniz bir hafta olacak. Şu sıralar partnerinizle aranız iyi olmayabilir fakat bu geçici bir durum. Birbirinize olan sadakatiniz ve sevginiz her şeyi halledecek durumda.

1 Mayıs 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili başaklar bugün, daha çok sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmanın size iyi gelmediğiniz fark etmişsiniz. Arkadaşlarınız içinde kıskançlık yarattığınız kişiler var. Bazen onların mutluluğundan bile kıskançlık yaratabiliyorsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçmeli ve kendinize zarar vermemelisiniz.

1 Mayıs 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Yorumu

Sevgili teraziler, bugün iş hayatınızla ilgili alacağınız olumlu haberler yüzünüzü güldürecek. Bu hafta ruhsal anlamda sezgileriniz yüksek olacak ve sezgilerinize güveneceksiniz başkalarından gelen tehlikeleri önceden fark edebileceksiniz. Bu sıralar sırrınızı fazla kimseye açmamalısınız. Arkanızdan konuşup yüzünüze gülen kişiler çok çevrenizde.

1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sevgili akrepler bugün, arkadaşlarınız ile birlikte yeni iş konuşmaları gerçekleştirebilir ve belki de yeni hobilere atılabilirsiniz. Farklı arayışlar içindesiniz. Sosyalleşmek size şu sıralar fazlası ile iyi gelebilir. Aileniz ile olan sorunları fazla kafanıza takıyorsunuz.

1 Mayıs 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Yorumu

Sevgili yaylar, uzun zamandan beri olumsuz giden konu üzerine derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Aile içinde yaşadığınız tartışmada kendinizi kötü hissedebilirsiniz ve kırılgan hissedebilirsiniz. Biraz kafanızı dağıtmanız bu hafta size iyi gelecek gibi görünüyor.

1 Mayıs 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Sevgili oğlaklar, yakın çevrenizden biri veya ailenizden biri sağlık sorunu yaşıyor olabilir. Fakat korkulacak bir şey yok bir iki hafta içinde sağlığı yerine gelecek. Size karşı sunulan iş tekliflerine hazır olmalısınız. Bu hafta yüzünüzü güldürecek güzel haberler yolda olabilir. Değerlendirmenizde sizin için fayda olacak ve bunlar  geleceğinize katkı sağlayacak iş imkanları olabilir.

1 Mayıs 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Yorumu

Sevgili kovalar bugün atacağınız her adımda ailenizin desteğini almak isteyeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını arayacaksınız. Bu hafta içinde çıkacağınızı kısa bir yolculuk iş stresinizi atmanıza yardımcı olacak. Çok yorulmuş olan beyniniz ve vücudunuz bu hafta içinde güzel bir tatil veya etkinlik ile dinlenecek.

1 Mayıs 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Yorumu

Sevgili balıklar sağlığınız ile ilgili durumlarda endişelenecek bir konu yok. Geçici olduğunu bilmelisiniz. Duygusal yapınız çevrenizdeki insanları da etkilemekte ve bazen sizi duygusallığınız çok yıpratmakta. Bu hafta cesur davranışlarınız sayesinde düşüncelerinizi karşı tarafa net bir şekilde aktaracaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.