1. HABERLER

  2. BURÇLAR

  3. 20 Kasım Burçları Neler Bekliyor? Tutulma Etkisi Nasıl Yansıyacak? İşte Günlük Burç Yorumları
20 Kasım Burçları Neler Bekliyor? Tutulma Etkisi Nasıl Yansıyacak? İşte Günlük Burç Yorumları

20 Kasım Burçları Neler Bekliyor? Tutulma Etkisi Nasıl Yansıyacak? İşte Günlük Burç Yorumları

20 Kasım günlük burç yorumları her burç için ayrı olacak şekilde yorumlanmaktadır. Bu hafta yaşanacak olan ay tutulması pek çok burcu yoğun bir şekil de etkileyecek gibi görünüyor. 20 Kasım günlük burç yorumları şu şekil de olmaktadır.

A+A-

20 Kasım Koç Burcu

20 Kasım tarihin de koş burçlarının çok daha hızlı ve etkili kararlar aldığını görebilirsiniz. Doğru kararlar alabilmek adına biraz daha düşünüp daha sonra karar almak daha faydalı olacaktır. Uzun süreli yatırım fikirleri için de en ideal zamanlardan biridir.

20 Kasım Boğa Burcu

Yaşanacak olan ay tutulmasından en çok etkilenen burçlardan biri boğa burçlarıdır. Boğa burcu olan kişiler bugünler de bir defteri tamamen kapatacaklar. Bu defteri kapatırken kesinlikle çelişkiye düşmemek gerekir. Çünkü bu defterin kapanması çok daha yeni ve etkili bir defterin açılmasını sağlayacaktır.

20 Kasım İkizler Burcu

İkizler burcu olan kişiler 20 Kasım tarihinde duygusal olarak dalgalanmalar içerisin de yer alabilirler. İkizler burcu olan kişilerin bu süreç içerisin de hem ailesel hem de kişisel sorunlarına çok dikkat etmesi gerekir. Hassas bir döneme girdikleri için fazla alıngan bir yapıya sahip olma durumu da söz konusu olacaktır.

20 Kasım Yengeç Burcu

20 Kasım da yengeç burçları karşı taraf ile manipüle edilebilir ve bu manipülasyon sonucunda çok önem verdikleri bir işi ya da fırsatı kaçırabilirler. Bu dönem de kimsenin manipüle etmesine izin vermeden geçirmek gerekir. Böylece kendi verdiğiniz kararlar ile en doğru olan durumlar ile karşılaşma imkânınız söz konusu olur. 

20 Kasım Aslan

Aslan burçları 20 Kasım ile birlikte sezgisel olarak farklı hareketler ve duygular içerisine girebilirler. Bu hareket ve sezgiler ile sevgilisine kötü davranabilir. Sevgilisi ise bu durum karşısında olumsuz bir bakış açısına kapılabilir. Bu dönem de aslan burçları sevgililerine karşı daha ılımlı ve nazik olmaya dikkat etmelidir.

20 Kasım Başak Burcu

Başak burcu ay tutulmasının yaşanmaya başlaması ile birlikte hangi alana karşı ilgi duyduklarını daha çok ön plana çıkarmaya başlayacaklar. Özellikle son yıllar da yaşadığı iş sıkıntısını bu dönem sonrasında atlatacak ve ilgi duyduğu işi yapmaya başlayacaklar.

20 Kasım Terazi Burcu

20 Kasım tarihinden önce ve sonrasında sağlık sorunları ile karşılaşma durumu söz konusu olacaktır. Spor yapan terazi burçlarının spor esnasında sakatlanma sorunu ile karşılaşmaması için çok daha dikkatli olması gerekmektedir. Süreç içerisinde yaşanacak olan sorunların önüne geçmek için önlem almak gerekir.

20 Kasım Akrep Burcu

20 Kasım ile birlikte akrep burcu özellikle para bakımından çok büyük bir rahatlama yaşayacak. Çok büyük kazançlar elde edecek olan Akrep burçları aşk hayatında da olumlu giden bir yola giriş yapacaklar.

20 Kasım Yay Burcu

Yay burçları bu dönem de pek çok şey öğrenecekler. Öğrendikleri şeyler ile birlikte de çeşitli kararlar alma yoluna gidecekler. İş görüşmeleri sürerken ortaklık ilişkilerinin ortaya çıkması da söz konusu olabilir. Karşılaşılan pek çok sorun ile tek başına baş etmesi mümkün olmaz. Yakın olan kişilerden biraz yardım almak isteyebilir ve bu yardım ile çok daha mantıklı kararlar alabilirler.

20 Kasım Oğlak Burcu

Oğlak burcu bu dönem de eskiye dönüş yapabilirler. Eski işlerini ya da eski sevgililerini özleyebilir ve o döneme yeniden gitmek isteyebilirler. Ay tutulmasından en çok etkilenecek olan burçlardan biridir. Uzun vadeli yatırımlar yapabilmek için de en ideal dönemlerden birine girilmiş olur. Bu dönem de daha dikkatli adımlar atmak gerekir.

20 Kasım Balık Burcu

Balık burcu 20 Kasım da daha içine kapanık bir sürece girmeye başlar. Her sorununu yakınında olan insanlara anlatan balık burnu bu dönem ile birlikte sorunlarını kimseye anlatmaz ve kendi için de çözmeye çalışır. Böylece daha güçlü olacağını düşünür ve güçlü olmaya da başlar.

20 Kasım  Kova Burcu

20 Kasım ile birlikte kova burcu olan kişiler için çok daha aktif olacakları bir dönem başlar. Aktif olmak kova burcu kişilerini mutlu eden durumlardan biridir. Aşk hayatlarında da son derece aktif olacağı ve mutlu olacağı bir süreç kova burcunu beklemektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.