1. HABERLER

  2. Xiaomi Redmi Note 9 İçin Beklenen Güncelleme Geldi!
Xiaomi Redmi Note 9 İçin Beklenen Güncelleme Geldi!

Xiaomi Redmi Note 9 İçin Beklenen Güncelleme Geldi!

Xiaomi Redmi note 9 ilerleyişi ile güncelleme konusunu önde götürüyor. Teknoloji devi şimdi Redmi Note 9 için android 11 güncellemesi yayınladı. İşte cihazın güncellemesine ilişkin merak edilenler...

A+A-

Xiaomi Redmi Note 9 daha önce kullanmış olduğu MIUI 12.5 arayüzü ile kullanıcıları heyecanlandıran bir adım attı. Android güncellemesinden asla vazgeçmeyeceğinin sinyallerini verdi ve ana android güncellemesi Note 9 ailesi için kademe kademe Android 11 güncellemesini yayınlamaya başladı. İşte, Xiaomi Redmi Note 9 için kullanılacak güncellemeler ve son dakika haberleri…

Redmi Note 9S İçin Android 11 Güncellemesi Yaptı!

Türkiye'de en çok tercih edilen popüler markalardan biri haline gelen Xiaomi Redmi Note 9 S için android 11 güncellemesi ile ön plana çıktı. Büyük bir heyecanla beklenen bu güncelleme pek çok insanda coşku yarattı. Global V12.0.1.0 sürümü ile gelen bu güncelleme yaklaşık 5 GB büyüklüğünde olacak ve bu durum dikkat çekici bir hale geliyor.

Redmi kullanıcılarını heyecanlandıran güncelleme haberlerine ilişkin açıklamalar gelmeye başladı. Google tarafından yayınlanan son güvenlik yamasını da barındıran güncelleme MIUI 12.5 ile gelmeyecek gibi görünüyor. MIUI 12 üzerine kurulu Android 11 ile sistem yine ek özellikleri alabilen sistem performansı ve kararlar ile iyileştirmeler yapabilecek.

Marka nisan ayı içinde Note 9 ailesinde en yeni güncelleme sürümünü sağlayacak. Diğer android güncellemesin de olduğu gibi bu güncellemede kademe kademe sunulacak. Yazılım güncelleme bölümünden denetleme yapılarak güncelleme sağlanacak.

Xiaomi Redmi Note 9 Hangi Özelliklere Sahip?

  • 16 megapiksel ön kamera
  • 6 GB RAM
  • Micro SD kart desteği
  • Adreno 618 GPU
  • 8 çekirdekli Snapdragon 720 yonga seti
  • 6.67 inç büyüklüğünde ve 2400 x 1080 çözünürlüğünde LCD ekran
  • 48 megapiksel Samsung İZOCELL 2 lens 1.79 diyafram + 8 megapiksel 120 derece ultra geniş açı lens + 5 megapiksel 2 santimetre macro lens + 2 megapiksel derinlik sensörü ile oluşturulmuştur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.