1. HABERLER

  2. AKTUEL

  3. Ayçiçek Yağında Dev Kampanya! Ramazan Bayramı Kampanyası Sürüyor...
Ayçiçek Yağında Dev Kampanya! Ramazan Bayramı Kampanyası Sürüyor...

Ayçiçek Yağında Dev Kampanya! Ramazan Bayramı Kampanyası Sürüyor...

Ramazan Bayramı öncesinde uygun fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenler için CarrefourSA’dan indirim fırsatı geldi. Fiyatı sadece 39,95 TL’ye düşüyor. İşte en ucuz ayçiçek yağı fiyatları…

A+A-

Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden CarrefourSA, Ramazan Bayramı öncesinde ayçiçek yağı başta olmak üzere birçok temel ihtiyaç ürününde indirimlerini duyurdu. Son yıllarda marketlerde fiyatları en çok artan temel ihtiyaç ürünlerinden olan ayçiçek yağlarının fiyatları düştü.

CarrefourSA’da indirimli ayçiçek yağı fiyatlarının görülmesinin ardından bayram alışverişlerini ucuza getirmek isteyenlere avantajlı seçenekler sunulmaya devam ediyor. Yüzde 28’e varan indirim fırsatı duyuruldu.

CARREFOURSA 5 LT AYÇİÇEK YAĞI FİYATI NE KADAR?

CarrefourSA’da bayram öncesinde indirimler devam ediyor. CarrefourSA Kart’a özel olarak duyurulan indirimler kapsamında Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 LT fiyatı 176,90 TL’den sadece CarrefourSA Kart sahiplerine özel 152,90 TL’ye düşüyor

ORKİDE AYÇİÇEK YAĞI 39,95 TL’YE SATIŞTA

Ramazan Bayramı’na az bir süre kala ayçiçek yağı ihtiyacı olanlara özel fırsatlarını duyuran CarrefourSA, Orkide Ayçiçek Yağı 1 LT fiyatında da indirim sunuyor. CarrefourSA Kart’a özel indirim fırsatını duyuran CarrefourSA, 47,90 TL yerine sadece 39,95 TL’ye Orkide 1 LT ayçiçek yağını satışa çıkarıyor.

CARREFOURSA AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI NE KADAR?

CarrefourSA Kart sahiplerine özel ayçiçek yağlarında indirime giden CarrefourSA, Türkiye genelinde tüm müşterileri için avantajlı alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. Artan hayat pahalılığı sonrasında market indirimlerini araştıran birçok vatandaş bayram öncesinde CarrefourSA’yı tercih etti.

CarrefourSA’da bu hafta CarrefourSA Kart’a özel indirim seçenekleriyle fiyatı düşen ayçiçek yağı fiyatlarından bazıları ise kısaca şöyle:

  • Sırma Ayçiçek Yağı 4 LT – 119,90 TL
  • Komili Ayçiçek Yağı Pet 4 LT – 119,90 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 4 LT – 144,90 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 LT – 69,75 TL
  • Kırlangıç Ayçiçek Yağı 4 LT – 123,90 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 2 LT – 78,95 TL
  • Orkide Ayçiçek Yağı 1 LT – 39,95 TL
  • Yudum Ayçiçek Yağı Teneke 5 LT – 152,90 TL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.