1. HABERLER

  2. AKTUEL

  3. A101 Markette Dev Kampanya! Bayram İndirimleri Başladı! İşte Güncel Liste...
A101 Markette Dev Kampanya! Bayram İndirimleri Başladı! İşte Güncel Liste...

A101 Markette Dev Kampanya! Bayram İndirimleri Başladı! İşte Güncel Liste...

Son haberlere göre, ünlü bir market zinciri, ayçiçek yağı ürünlerinde büyük bir indirim gerçekleştirdi. Ayçiçek yağının litre fiyatı, normalde 35 TL olan markette, sadece 27 TL'ye düşürüldü. Ayrıntılar haberimizde...

A+A-

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç, vatandaşların geçim mücadelesini daha da zorlaştırmıştı. Ancak bayram öncesinde, ünlü bir market zinciri, ayçiçek yağı ürünlerinde büyük bir indirim gerçekleştirdi. Ayçiçek yağının litre fiyatı, normalde 35 TL olan markette, sadece 27 TL'ye düşürüldü. Bu indirim, tüketicilere ekonomik bir fırsat sunarak yoğun ilgi gördü. Özellikle ayçiçek yağına olan talebin yoğun olduğu bayram dönemlerinde yapılan bu indirim, vatandaşların bütçelerine nefes aldırdı.

A-101 MARKET İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞINI SATIŞA SUNDU

Ramazan Bayramı öncesinde, gıda ürünlerine uygulanan indirimler pek çok vatandaşın ilgisini çekerken, A101 market zinciri, ayçiçek yağına büyük bir indirim uyguladı. Ünlü market zinciri, 1 litre Abalı ayçiçek yağının satış fiyatını 27,50 TL'ye düşürdüğünü duyurdu.

Vatandaşlar, ayçiçek yağındaki bu indirimden yararlanabilmek için A101 şubelerini ziyaret etmeye başladı. Ancak indirimden faydalanmak için 10 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerektiği belirtiliyor. Indirimli fiyatların ise 21 Nisan'a kadar geçerli olduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.