1. HABERLER

  2. YEMEK TARİFLERİ

  3. Kahvaltılarınıza Çok Yakışacak Lezzetli mi Lezzetli Simit Pizza Malzemeleri ve Simit Pizza Tarifi
Kahvaltılarınıza Çok Yakışacak Lezzetli mi Lezzetli  Simit Pizza Malzemeleri ve Simit Pizza Tarifi

Kahvaltılarınıza Çok Yakışacak Lezzetli mi Lezzetli Simit Pizza Malzemeleri ve Simit Pizza Tarifi

Kahvaltı sofralarınızı süsleyecek hem doyurucu hem de görselliğiyle akıllarda yer edinecek olan simit pizza tarifimiz ile geldik. Simit pizza yapımı oldukça kolay ve pratik olan kahvaltı seçeneklerinden. biri. Bizden tam not alan simit pizza tarifi eminiz ki sizin de bir an evvel denemek isteyeceğiniz tarifler arasına girecek ve tarif defterleriniz de yerini alacaktır.

A+A-

Her gün kahvaltı da farklı çeşit olarak ne yapsam diye düşünüyorsanız bu tarif o kadar pratik ve kolay ki tam sizlere göre bir tarif. Sadece kahvaltılarınızda tercih edeceğiniz bir poğaça değil ayrıca beş çaylarınızda ve davet sofralarınız da servis edebileceğiniz simit pizza sofralarınıza çık yakışacak.

Eğer sizde pazar kahvaltılarınız da çeşitlilik arıyorsanız pizza görünümlü simit poğaçamıza bir şans vermelisiniz. Her gün sizlerde farklı tat seçeneği arıyor ve ne yapacağınıza karar veremiyorsanız işte sizlere pratik simit pizza tarifimizi vermeye geldik. Hem çok kısa sürede hazırlayacaksınız hem de lezzetli ve pratik bir tarif olacak. Vermiş olduğumuz tarifimizi her gün yapmak isteyeceksiniz. O zaman buyurun işte nefis pratik pizza tarifimizin yapılışı. Umarız sizlerde beğenirsiniz ve şimdiden pazar kahvaltılarınızın vazgeçilmezleri arasına girecek bir tarif olur.  Simit pizza nasıl yapılır? Simit pizza tarifi nedir? Simit pizza malzemeleri nelerdir? Hepinize afiyet olsun.

Simit Pizza Tarifi İçin Gerekli Malzemeler

  • 2 tane büyük boy simit
  • 3 yemek kaşığı ketçap
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 200 gr kaşar peyniri
  • Tercihinize göre sosis, salam veya sucuk
  • Siyah zeytin veya yeşil zeytin
  • Kapya biber
  • Yeşilbiber
  • Mantar
  • Domates
  • Kekik

Simit Pizza Tarifi Hazırlanışı

Öncelikle simitleri ortadan ikiye ayırıp tepsimize alıyoruz. Üzerlerine karıştırmış olduğumuz ketçap, sıvı yağ, ve kekik karışımını sürüyoruz. Daha sonra rendelemiş olduğumuzu kaşar peyniri, onun üzerine sucuk ve diğer malzemeleri de koyup en üstüne tekrar kaşar peyniri serpiyoruz. En üste küçük bir dilim domates koyuyoruz. Tercihen biz çeri domatesi koyduk. Siz normal domates de seçebilirsiniz. En son zeytinleri de üzerine serpiyoruz. Simit poğaçamız hazırdır. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında yaklaşık 25-30 dakika kadar kontrollü bir şekilde pişiriyoruz. Deneyecek ve tadacak olan herkese şimdiden afiyet olsun.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.